אני עצבניתתתתתת.....ררררררר!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף איזו עצבנית אני...מרגישה בעבודה שאני עובדת לא עם אנשי מקצוע מכובדים אלא עם ילדים שמשחקים בקקי
10 תגובות
עמוד 1

• אני אחטוף על הראש אם אני לא ארדוף אחריהם

• יסמין - אני מרכזת פעילות משפטית, מעדכנת אצלנו את מה שעושים עורכי דין מחוץ למשרד. והבעיה היא שהם לא מעדכנים כמו שצריך, וזה ממש מרתיח אותי!!!!!!!!!!

• אה...אני מבינה אותך גם אני רודפת אחרי הסוכנים שאני עובדת מולם שיאשרו לי כל מיני דברים

זה הדבר הכייייי מרגיז שיש

• וביחד עם מצב ההריון וכשהראש לא עובד בכלל ומסרב לתפקיד זה קשה

• דנה, אני ממש ממש מבינה אותך...
    חלק מהעבודה שלי זה לבקר על דיווחי שעות לפרוייקטים - ה"מוצר" של החברה שלנו הוא שעות עבודה של עובדי ה- IT.
    לכי תסבירי להם שהם חייבים לדווח שעות לפרוייקטים הנכונים, כי אחרת לא תהיה הכנסה לחברה ולא יהיה כסף לשלם להם משכורת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה