בנות יקרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי להתייעץ מה דעתכן על דר זיידמן או פרופסור משיח? האם מישהי טופלה אצל אחד מהם? אשמח לדעת יום נפלא שיהיה לכן!
9 תגובות
עמוד 1
  • אני מכירה הרבה בנות שטופלו במרפאה שלהם... שניהם מצויינים ונחשבים בין הכי טובים בתחום? את מתחילה טיפול במרפאה שלהם?
  • פגשתי את זיידמן החביב הוא נהדר ממש ומבוקש ממש אני מאוד אוהבת שיוצא לי להיות מטופלת אצלו באסותא אבל בעצם גם השאר נהדרים.
    לגבי משיח, שמעתי שהוא איש מקצוע מעולה אבל מבחינת האישיות שמעתי דברים פחות טובים ייתכן שמדובר בחוויה האישית מולו של הבנות אז אל תיקחי את זה כדבר חד משמעי ואותו לא פגשתי מעולם.
    בהצלחה
  • מכירה אישית את ד"ר זיידמן, הייתי מטופלת שלו לפני כמה שנים לתקופה קצרה,
    יש לי רק דברים טובים להגיד עליו וגם שתי חברות שלי טופלו אצלו והיו מאוד מרוצות, בקיצור ממליצה מכל הלב.
    בהצלחה
  • היי אורלי, שניהם מעולים! אני הייתי מטופלת במרפאת 3 הפרופסורים (דור, משיח ולברן) שלושתם מעולים. דור נתן לי את הפרוטוקול ועשה את השאיבה ומשיח את ההחזרה.
    נקלטתי בהפריה שלישית (ראשונה לא טופלתי אצלם).

יום נפלא
  • היי אורלי ,אני מטופלת של זיידמן ומאד מרוצה ,כמעט מאד , כי עדיין אני בטיפולים אצלו ,אבל מה שלי חשוב זה האדם שמולי ,והוא אישות מדהימה ,במקרה שלי הוא תמיד מפתיע אותי עם פרטים שהם נכונים רק לגביי המקרה שלי ואני לא מרגישה עוד אחת מכל התעשייה הזו,כי זו באמת תעשייה ...
    אבל,תמיד את רשאית לגשת לייעוץ ולהתרשם ,יש לך החזר מקופ"ח (את יכולה לבדוק זכאות בקופה שלך ) ואז תלכי עם מה שמרגיש לך נכון ..
    המון המון בהצלחה
  • תודה רבה לכן אעשה זאת!!
  • אני מצרפת לך פרטים על זיידמן, פרופסור משיח וגם על ג'קי אשכנזי.. המון בהצלחה
    ג'קי אשכנזי
    זיידמן
    פרופסור משיח
  • אביבית תודה רבה בדיוק היום יש לי תור לאשכנזי, לצערי הרב מאוד לזיידמן ולמשיח יש רק תורים בעוד כמה חודשים, ולא רוצה לחכות אז אלך לאשכנזי. שמעתי שהוא טוב
  • לא משנה במי תבחרי ( העיקר לא סנדלר
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה