היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות, לפני בדיוק חודש גילתי שאני בעיצומה של הפלה טבעית במשך כל החודש הזה עשיתי בדיקות בטא והן נעו בין 95-65 תמיד אמרו לי שאני צריכה לחכות שהטא תתאפס והיום, בדיוק חודש אחרי, ב"ה הבטא הייתה 3.80 זה נחשב מאופס? או שזה צריך להיות 0 עגול?
ושאלה נוספת, האם הדימומים שהיו לי במהלך החודש נחשבים כמו מחזור? או שאני צריכה לחכות למחזור רגיל?
ושאלה אחרונה, האם אני צריכה לחכות כמה חודשים, או שאנחנו יוכלים לחזור לנסיונות שלנו להיכנס להריון?
תודההההה..
8 תגובות
עמוד 1
חברה שלי נקלטה אחרי חודש.....
הלוואייי בע"ה..
הדס, גם אני במצב בדיוק כמו שלך, לפני חודש הפלה טבעית, עכשיו אני צריכה לעשות בדיקת בטא ולוודא שהיא התאפסה לדעתי עם הערך פחות מ-5 זה אומר כמו אפס. תתיעצי עם הרופא שלך לגבי להתחיל שוב טיפול, שיהיה לך בהצלחה
צופיי תודה מותק, בע"ה גם שלך התאפסה.. ושיהיה לנו בהצלחה
תשמעי מאמי, אלו בדיוק השאלות ששאלתי את הרופאה שלי
בעיקרון ההפלה עצמה זה לא מחזור אבל כן יהיה לך ביוץ! המחזור יגיע תוך חודש בערך ובד"כ ממליצים לחכות חודש חודשיים עד לניסיון הבא הרופאה שלי אישרה לי לא לחכות.
את צריכה לעשות אולטרה סאונד ולבדוק שהרחם נקי
בהצלחה - תעדכני
הדס מה שלומך, עשיתי בדיקת בטא והיא אכן התאפסה, בהמשך השבוע תור לפרופ' להתחיל טיפול חדש, שיהיה לנו בהצלחה
גם אני עברתי הפלהה ובבית חולים אמרו לי לעשות בדיקה נוספת אצל רופאתת נשים לראות שהכל נקי... והאחרי חודש נכנסתי להריון...! ולא הספקתי לקבל מחזור אחרי ההפלהה.. ישר בגלל שהגוף עדיין עם כל ההורמונים אז עדיף לא לחכות !!
בקרוב אצל כולםםם!!!!
matov שמחה בשבילך שנקלטת!! בע"ה שהכל יילך חלק ותקין!
צופיי, שמחה גם בשבילך שהתאפסה גם אני בהמשך השבוע אצל הרופאה שלי לראות אם אפשר להמשיך לנסות ולהמשיך ברור... מקווה שהכל יהיה בסדר ובקרוב אצל שתינו! ואצל כולןן