היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בס"ד בנות? מה קורה נשמות??!?! תקשיבו.. אני החודש לקחתי איקולקומין בשביל הביוץ שיפול אחרי השבעה נקיים.. אני עכשיו יומיים אחרי המקווה ז"א ביום ה16 למחזור...ויש לי מהבוקר כאבים,דקירות בבטן התחתונה מצד שמאל..ואני ממש לא מבינה מה זה יכול להיות.. האמת שהיה לי גם קצת כאבים אתמול אבל היום זה הגביר וזה אפילו כואב..:( מישהי יודעת מה זה אומר!?!?!? אשמח לתגובה מהירהההה............................
ובע"ה נעשה ונצליח!! "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
8 תגובות
עמוד 1
אני גם כבר אחרי ביוץ ומאתמול יש לי כאבים מאד חזקים בכל אזור בטן תחתונה ,היה ככה גם חודש שעבר ,את אמת אין לי מושג מה זה אפילו רציתי לשאול פה את בנות אולי מכירות את זה ? ממה יכול ליהות הכאב?
אולי אצלך זה קשור לאיקולומין ?
אביה ורון אני לא מכירה את האיקלקומין אבל בהחלט יכול להיות שהכאבים מצביעים על ביוץ קדימה לנסוווווותתת
ואם יש כאבים לאחר ביוץ מה זה אומר?
בס"ד
קראתי שכאבים של הביוץ יכולים להימשך 48 שעות משהו כזה... וואי זה ממש מסובך מה אתן אומרות נילך לבעלול קצת?!?!? חחח..
נקווה שזה באמת הביוץ ולא משהו אחר...אולי נשאל את הרופא של הפורום?!?!
ובע"ה נעשה ונצליח!! "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
עשית גם מעקב זקיקים? ככה תוכלי לדעת מתי הביוץ באמת והאם הכדורים באמת עובדים ודחו לך את הביוץ אחרי המקווה. ויש נשים שככה מרגישות את הביוץ.
חוץ מזה שלכי לבעל בלי קשר לביוץ או לא!!! שלא יחשוב שאת מנצלת אותו!!!
לדעתי זה כן הביוץ, זה בדיוק התופעות שלו בע"ה אני מקווה שנקלטת !!!!! יאללה בשורות טובות ותעדכני מאמי
חחחחח רותי בעלי נהנה מכל רגע!!;)!לא עשיתי מעקב זקיקים..כנראה שזה השלה הבא אם לא ניקלט..והלוואי שנקלטנו!!!אין לי כוח לעוד סדרה של בדיקות!!! מקווה לבשורות טובות ובוודאי שאעדכן!!!תודה רבה לכן מקסימות שלי!!!!!החוואי שזה נחודש של כולןןןן הלוואי!!!