עצה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    עברתי הפלה בחודש נובמבר האחרון בשבוע 14 לאחר שגילו מום בעובר.
    מאז אנחנו מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה...
    לפני כחודש ביקרתי אצל רופאת הנשים שלי והסברתי לה שנראה לי שמשהו לא בסדר כי להריון הקודם נכנסתי לאחר חודשיים ניסיון...
    היא ביקשה ממני לעקוב אחר תאריכי המחזור הקרובים שלי ולבדוק האם ישנו איחור משמעותי במחזור באחד החודשים- במידה וגיליתי איחור משמעותי ליצור עימה קשר באותו הרגע.
    מחזור אחרון שקיבלתי היה בתאריך 2/3 ואת המחזור אחריו קיבלתי ב6/4- המחזורים שלי תמיד היו 28 יום כך שהפעם נוצר איחור די גדול...
    התקשרתי אליה מיד ואמרתי לה אז היא ביקשה ממני לקנות ערכת ביוץ ולעבוד על פיה וכך עשיתי...
    על פי הערכה הביוץ התרחש בסביבות התאריך ה20/4 ואנחנו קיימנו יחסי מין בתאריכים 17/4,19,4 ו-21/4....
    נראה לכן שכיסיתי את מרבית הימים הפוריים?
    אני בלחץ ומתפללת כל יום שהפעם באמת הצלחתי- הרופאה שלי טוענת שאם קיים איחור במחזור לאחר סיום גלולות או הפלה זה אומר שהגוף רק עכשיו מבין שהוא ללא הריון או ללא גלולות והוא מוכן להיקלט מחדש...
    כעקרון התאריך המשוער של ההריון הקודם היה לתאריך ה8/5 ויש לי הרגשה חזקה מאוד שאני אגלה שאני בהריון בדיוק באותו התאריך שהייתי אמורה ללדת!!!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי רק בשורות טובות אמן

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק
    [
  • בס"ד
    תמשיכי לנסות מה אכפת לך!?!?

וואי הלוואי שתיפקדי בקרוב!
    שתדעי רק שמחה!!!

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • גם לי יש הרגשה שהחודש הוא שלךךךךךך בהצלחה
  • יא מאמי, אני מאחלת לך לראות 2 פסים החודש!
    בע"ה בשורות טובות
    תעדכניייייי

• גם לי יש הרגשה שהחודש הוא שלךךךךךך בהצלחה
  • תודה לכולכן על התפילה והתמיכה...
    אז אם הביוץ על פי הערכה סבב סביב ה20/4 התאריכים שקיימנו יחסי מין מכסים את הימים הפוריים נכון?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה