מהם הדברים המוזרים שרק אתן עושות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה דברים אתן עושות שמייחדות אתכן?
    מבחינה אבל מוזרה... משהו שאף אחד לא עושה?

אני למשל ישנה בסלון ( בעלי עם הילדה בחדר) ואני שמה 3 כריות רחבות ועבות מסביבי ויוצרת כמו מבצר.
    ( אמאל'ה, אני קוראת את זה וצוחקת על עצמי) ....
    למשל אני ישנה בחדר ליד הקיר כי אני מפחדת שחייזרים ובלולו יבואו ויקחו אותי. אני בדיעה שלי, חושבת שהם לוקחים את מי שראשון... שזה כמובן - בעלי!

ואתן ?

21 תגובות
עמוד 1
  • אמממממממ אני מסובבת ומלפפת את החוט של התיון מסביב לידית של הספל.
    זה מעצבן את מי ששוטף כלים אחר כך להוריד את כל זה
  • ח מיכל יש לי את זה עם הגמדים מתחת למיטה שינגסו לי ברגליים
    אני יכולה לא להיות מכוסה כולי אבל אם אני מכיסה והכף רגל לא- אז זה מציק לי, כי זה כאילו לא מגנה עלי השמיכה:)
    והבובות שניראות אמיתיות מידי (ראו ערך צ'אקי) שמה עמוק עמוק בסל הצעצועים:)

דברו איתי בפייסבוק

• חחח אוווו איזה נושא איזה נושאאא יש לי מלא כאלה!
    1. אני לא מסוגלת שבעלי יחבק אותי בלילה כי אני מרגישה כלואה.. רק אני מחבקת אותו כשהוא עם הגב אליי!
    2. אותו דבר לגבי השמיכה.. אני חייבת להיות מכוסה אבל שרגל אחת תמידדד תהיה בחוץ כי אם לא אני שוב כלואה ולא נרדמת חחח.
    3. לפני השינה אני חייבת להתפלל בשביל שלושת האנשים החשובים בחיי.. אם אני לא עושה גם את זה אני לא נרדמת.
    4. אני כותבת עם העט\עפרון הפוך ולא כמו כולם חחחחחחחח
    5. יש לי פעמים שאני רואה טלוויזיה במהופך על הספה.. חחח עם הראש למטה והרגליים למעלה כמו עטלף

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    קרעת אותי מצחווק!!

את מזכירה לי את עצמי, אני מפחדת ללכת בבית כשיש חושך
    תמיד בעלי שואל אותי: בחושך את מפחדת שיש עוד אנשים בלתי נראים בבית, וכשנידלק האור הם בורחים? חחחחח

או שהוא אומר בהומור מקבארי: "תזהרי לא להתקל בדמות הלבנה עם הפנים המפחידות חחחחחחחח"
    כולנו הילדים של אבא בשמים
  • אמא עיתונאית- בעלך
  • מיצי, גם אני עושה את זה עם החוט של שקית התה...
  • וואי פעם היו לי מלא דברים מוזרים ומן אובססיות קטנות כאלה היום יש לי פחות אבל הנה חלק...

- אני בחיים לא אוכל משהו שנגע בשיש גם אם שטפו אותו
    - אני שןטפת ידיים גם אם נכנסתי לחדר השירותים רק לרגע ואפילו לא ישבתי על האסלה ועוקבת אחרי בעלי שמבקר בשירותים אם הוא שטף ידיים, ואבוי לו אם לא!!!!!
    - אם יש לי בגד בארון שלא לבשתי כמה שבועות, גם אם הוא נקי אני אכבס אותו לפני שאלבש אותו שוב (גם אם הוא הונח בארון בגדים אחרי כביסה)
    - אם אני רואה פירור אחד על הריצפה אני לא אטאטא אותו אלא אשטוף את כל החדר בטענה שיש נמלים (ואני יכולה להישבע לכם שב4 שנים שאני גרה בדירה שלי מעולם לא היו לי נמלים בבית)
    - אני מנקה את הבית יסודי פעם בשבוע בסדר קבוע של- חלונות, אבק, מטאטא/שואב, שטיפה, הברקה... אם הסדר יהיה שונה אתחיל שוב מהתחלה...
    - אני מכבסת בגדים חדשים שרק קניתי לפני שאני לובשת אותם בטענה ש״יש להם ריח של מדידות״ חחחחחחח ויש עוד מלא....
  • סקר אהובבבב ביותר!!!

מיכל ריסקת אותי עם הבולולו חחחחחחחחחחחח

טוב אצלי...זה ככה קיץ חורף אני עם פוך!! ללא כיסוי חיבת להרגיש שהשמיכה קרה
    והמצעים מחממים לי אותה אז אני לא שמה כיסוי לשמיכה וכמובן... חייבת למשש אותה
    אה ושכחתי את האצבע בפה
  • יששש!!!
    אני לא לבדדדד

והרבה פה מפחדות מהחושך.....

• טוב גם אני שייכת לאסכולת המפחדות מהחושך... כשבעלי איתי אני מרגישה מוגנת אבל פעם כשאריאנה עוד היתה קטנה הוא נסע לגיבוש מהעבודה (עשו גיבוש רק לעובדים בלי בני זוג) ונשארתי לבד עם אריאנה אז השארתי בלילה אור במסדרון והרגשתי טוב יותר
  • חחחחחחחחח מיכל הרסת אותי מצחוק...

ואסתריקה- אני חייבת להגיד את פשוט חולת ניקיון!!!!!!!!!!!

ואני-
    כשאני שמה את המשחת שיניים על המברשת אני חייבת קודם כל להרטיב את המברשת, וגם אחרי ששמתי המשחה להרטיב שוב.
  • חחחח אני גם מרטיבה מברשת לפני ששמה משחה. לא אחרי אבל:)

דברו איתי בפייסבוק

• חחחחח חייזרים
    יא גמורה.

אני ישנה עם השמיכה מקופלת מכל הצדדים פנימה למקרה ש"יכנס ג'וק"

עוד משהו ששמתי לב אליו,
    שאני יוצאת משירותים ושותפת ידיים אני חייבת להריח אותן שהן באמת נקיות ונינוחות
    יאווו זה הרגל שמחרפן אותי.

• יואוווו שירררה!!!! אני מריחה הכלללל!!!!!

אני מריחה את הידיים אחרי שטיפת ידיים, אחרי בישול, אחרי גירוד בראש (?!?!?!).

מריחה הכלללללל!!!! אוכל, חפצים, אנשים, כמובן שתינוקות, עצמים דוממים בקיצור הכל!!!!

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב אני פה במשרד גמורה מצחוק...
  • יואווו יש לי המוןןן שגעונות... בעיקר עם ג׳וקים....

אני שולחת את בעלי או את אחותי לבדוק אם יש ג׳וקים בשירותים לפני שאני נכנסת

אגב, הפחד של מיכלי מחייזרים ושלל יצורים מפחידים מלווה אותנו מילדות... הורסת אותי כל פעם מחדש!!!!!
  • סקר גדול גדול גדול! הרגתן אותי
  • אני חייבת לישון עם שמיכת פוך מקופלת בין הרגליים שלי ואני מחבקת אותה.
    כשהיינו בפסח אצל אמא שלי היו אצלה הרבה אורחים ולא היתה לה שמיכה מיותרת ואני פשוט ישנתי זוועה!!!
    לא עולה לי כרגע עוד משהו אם אני אזכר אני אעדכן.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • חחח אני נקרעת מכל הודעה כאן.
    אני חייבת להסתכל בתוך האסלה שאין שם כלום לפני שאני מתישבת (ראיתי סרט אימה כשהיתי קטנה שהיו באסלות נחשבים).

מתרחקת עד כמה שאפשר מגדרות ומשיחים (מתה מפחד מנחשים)
    יושנת כשרגל אחת מחוץ לשמיכה וחלש מהשמיחה בין הרגליים.
    לא יכולה שבלעולי יחבק אותי בשינה, אבל אם אוריקי מחבק אז אין לי בעיה.
  • איזה שירשור מצחיק

• אהה נזכרתי בעוד משהו...

כשאני הולכת ברחוב אני תמיד מסתכלת על הריצפה מלפני ומצדדי
    למקרה שאני לא אדרך על קקי של כלב (אני פשוט מחפשת אותם...)

עכשיו שאני קוראת את זה .... זה באמת נראה לי מוזר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה