שאלה לי ל 'מלאכים של אנה' - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוכרת שכתבתי הודעה לפני כמה ימים על התקשות של הבטן? אני משתדלת לשתות יותר אבל זה ממשיך. כבר שבוע. פעם אחת היה לי ביום רביעי ואחרי זה פעם אחת ביום שבת ואז היום בעבודה תוך איזה 20 דקות היו לי 3 פעמים ואחרי כמה זמן עוד פעם אחת ואחרי כל פעם שתיתי מים ומיותר לציין רצתי לפיפי הרבה בגלל ששתיתי הרבה .
    מה לעשות עכשיו? ומה שמוזר שזה תמיד קורה לי כשאני יושבת במחשב זמן מה.
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני יענה לך אפשר

• אם קשה לך לשתות הרבה מים.

אני מציעה לך לקנות בקבוק של 775 מ"ל....

וויטמנצי'ק בטעמים שאת אוהבת.

זה מעולה ומותר גם בהריון.

אז תשתי פעם אחת ביום עם ויטמנצ'יק ונסי להשלים בבית גם. כל פעם קחי כוס מים. לפני שאת אוכלת... אחרי שסיימת לאכול...
    [/url
  • תודה ,בנות. הייתי עכשיו אצל אחות למעקב והיא גם המליצה לי מיץ חמוציות ,היא אמרה שזה מאוד טוב ומנקה את כל מערכת השתן וממש בריא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה