-
קישטאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
-
קישטאאאאאא
-
אני רק עכשיו רואה את ההודעה שלך
-
מצטערת שאת מרגישה שאת לא מקבלת התייחסות... אבל אני מקווה שאת יודעת שגם אנשים לא רשומים נכנסים לכאן וקוראים הודעות ומטבע הדברים לא מגיבים...
לא בטוח בכלל שכל מי שצפה בהודעה היה רשום ובעל יכולת להגיב...
בכל מקרה, נותר לי רק לאחל לך לידה קלה
-
הזירוז כואב??
-
סורי, לא ראיתי
שיהיה קל ותקין ובידיים מלאות זה הכי חשוב
וכמובן ... קישטטטטטטטטטטטטטטא
-
אני בסוף לא עשיתי זירוז כי התחילו צירים ופתיחה לבד
אבל תלוי איזה זירוז אני יודעת שיש נר, בלון ופיטוצין
נראה לי שבלון זה לא הכי נעים
מקווה בשבילך שלא תצטרכי תעשי הרבה הליכות ופעילות עם הבעל
-
אני לא אוהבת את המילה קישטא... אבל-
מאחלת לך שתלדי במהרה
ושתהיה לידה קלה וזריזה
והכי חשוב- שתצאי בידיים מלאות!!!!!!!!!!
-
מאמוש, אני לא פה כל הזמן, זו פעם ראשונה שאני רואה את ההודעה שלך והדבר היחיד שיש לי להגיד לך זה
קישטאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
שתהיה לידה קלה, מהירה ושתצאי בידיים מלאות
-
מאמי אני ראיתי קודם ולא הצלחתי להגיב כי ליעד היה לי על הידיים
אבל הבטחתי לעצמי שאני אכנס שוב ואגיב :))
מחזיקה אצבעות חזק חזק שתלדי כבר בע"ה בקרוב קרוב קרוב מאוד
-
תלוי איזה זירוז... אני למשל קיבלתי פיטוצין לוריד שתפקידו להגביר את עוצמת הצירים כדי לזרז פתיחה, אני קיבלתי אותו במקביל לאפידורל ככה שהאפידורל שיכך את הכאב...
אבל בכל מקרה אני לא אשקר, הלידה תכאב בעוצמה כזו או אחרת - זה בלתי נמנע אבל מה שחשוב זה המתנה המדהימה שמקבלים בסוף
-
אמממ... היא שאלה על זירוז להתחלת צירים מכלום, אז נראה לי שפיטוצין לא מה שמשתמשים.
אגב, הייתי עם אפידורל ולא הרגשתי כלום, לא כאב ולא לחץ, אז יש מצב ללדת בסבבה.
-
טוב אז קודם כל תודה על ההבנה וההתייחסות!! עוד יותר תודה על האיחולים ועל כך שהסברתן לי שיש כמה אופציות לזירוז!
-
פחד מהלא נודע בכלל ומהלידה בפרט הוא פחד ברור ומובן
-
-
גם אני לא ראיתי את השרשור.
שיהיה לך קישתאאאאאאאא כבר היום!!!
לידה קלה ושתצאי בידיים מלאות!
-
שיהיה בקלות, במהירות והכי חשוב-בידיים מלאות
-
קודם כל התנצלותי הכנה אבל באמת לא ראיתי את השרשור הזה
ובמצב כזה כבר באמת מגיע לך קישטאאאאאאאאאאאאאאאאאא אחד גדול ובעיטה גדולה בטוסיקון
והכי חשוב שיעבור קל ובידיים מלאות
-
מאמי מאחלת לך לידה קלה ומהירה בידיים מלאות
-
אני ילדתי בשבוע 41+3 אחרי שלא היה דום סימן ללידה נתנו לי זירוז נר שנככנס לנרתיק ואמור תוך 34שעות לגרום לצירים ןפתיחה כמובן. אצלי אחרי 13שע התחילו צירים ומהר הפתיחה גדלב ואחרי פ חות מ24 שע ילדתי. שיהיה המון בהצלחה אחרי שהכל עובר שוכחים
הכל. שתיהיה לידה קלה ותצאי בידיים.מלאות אמן!!!!
-
שתהיה לך לידה קלה ובידיים מלאות! כמה שיותר מהר
-
תנסי הליכות ולעלות מדרגות.
בסוף זה מגיע. נסיון של שתי לידות קודמות, זה היה אחרי התאריך ובאסה לחכות וגם מאוד כבד, אבל מחזיקה אצבעות
-
קודם כל:
קישטטטטאאאאאאאאאאא!
-
קודם כל אל תיפגעי ממיעוט התגובות- אין מה לעשות יש פה קליקות בין הבנות בפורום ולכן תהיינה כאלה שתקבלנה הרבה תגובות ואחרות תקבלנה פחות תגובות - אבל זה לא מה שחשוב- מה שחשוב כרגע זה עניין הלידה-הרגע המאושר בחייך!!!
בהיריון הראשון שלי לא היו לי סימני לידה בכלל!!!
בלילה שבין שבוע 40+1 ל 40+2 הבנתי שאני לא מרגישה כמעט תנועות עובר. ניגשתי למיון וגם באולטראונד הבינו שהעובר "עייף" -הם פחדו שתיווצר מצוקה עוברית ולכן ביצעו זירוז לידה של פקיעת קרומים, תוך מספר שעות הרגשתי צירים כואבים מאוד כבר מפתיחה של אחת- ועברו חמש שעות עד שקיבלתי את המושיע- האפידורל, בפתיחה של שלוש וחצי בערך. עם האפידורל לא הרגשתי כלום, כולל הלידה וכולל החתך הגדול שעשו לי- הכאבים באו אחרי....
אני מאחלת לך, לי ולכל הבנות שנמצאות בשלבי היריון מאוחרים- ללדת בקרוב מאוד- לידה קלה, תקינה שבסופה נחזיק את אוצר חיינו- אמןןןן!!!
-
קודם כל, אני אתמול לא ממש הייתי בערב בפורום או באינטרנט בכלל. כשמפרסמים הודעה בערב יום הזיכרון צריך לקחת בחשבון שלצערנו יש יותר מדי אנשים שהיום הזה כואב להם, פותח פצעים ישנים ומביא עצב, ולכן יש פחות חשק וכוח גם לפורום.
ולעניינו
-
קליקות?
בנות תתבגרו בחיאת רבאק
כמו בחיים המציאותיים כך גם בפורום
מי שיותר בולטת - כי היא מגיבה יותר, פעילה יותר, נוכחת יותר - הגיוני שגם ההודעות שלה יבלטו ליותר עיניים
גם במציאות אם תהיי נחבאת אל הכלים, פחות מדברת, פחות בולטת, פחות "חברותית" , אז פחות אנשים ישימו לב לקיומך
ממש אין צורך להפריז בהגדרה שלנו כקליקות, אני חושבת שכל אחת מהבנות פה מקסימה
וגם לי יש הודעות שלא יוצרות יותר מדי תגובות - כמה בנות ענו לי על זה שלנועם יצאה שן? לא מספיק לטעמי האישי - אבל בטח לא נפגעתי ולקחתי למקומות אחרים.
-
הייתי במצבך - עצה שלי ללכת והרבה ובכלל להיות פעילה הצירים יבואו משום מקום כשהכי לא תצפי להם... עדיף להימנע מזירוז
ולידה זה דבר אינבידואלי - לי הייתה חווית לידה מדהימה למרות שנורא נורא פחדתי וחששתי... הכל תלוי במצב בו את מגיעה לבית החולים ובגישה שלך...
לצאת הם חייבים אין ברירה חחחח
שיהיה בהצלחה וקליללללללל
-
קישטאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!
שתהיה לך לידה קלה כמו של תרנגולת!
-
קישטא
-
יום העצמאות נשמע יום טוב לחגוג יומולדת.
קישטאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

-
חחחחח אחרי 3 חודשים נטולי סקס, כי כאב לי מאווווד, גילינו את נפלאות שמן השקדים ומאז אנחנו עושים .. אני מקווה שזה יעזור הכי טוב טבעי
-
יוווו כבר 40???
זהו אלו הימים האחרונים של ההריון.. תהני מהסוף המתוק כי ממש תכף מתחילה ההתחלה המתוקה יותר!
-
האמת- עם כל האמפטיה כלפי הסבל שלך, עדיף בלי זירוז