שאלה דחופה - בישביל חברה- עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול חברה שלי הלכה לעשות סקירה שניה אצל רופא במכבי ( לא פרטי )

היא עד אתמול חשבה שהיא שבוע 25

והוא התחיל את הסקירה ואמר שהעובר שוקל כמען קילו
19 תגובות
עמוד 1
  • אדיוט
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • לא כ"כ הבנתי...

למה הוא לא מוכן היה להמשיך בסקירה? בגלל ההפרש?....
  • אורטל - זה מה שאמרתי לה הכי טוב פרטי
  • הרופא שהיא הייתה אתמול אצלו חייב לתת לה משהו כתוב!!!!!!!
    שתחזור אליו ותדרוש !!! היתי אצלך לא ביצעת תרשום לי שהייתי ולא ביצעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הוא חייב!!!!!! ובטח היא שילמה לו כי גם כשזה בקופה משלמים משהו....
    שתפנה להנהלת הסניף..

אני בשוק!!!!!
    ולמה עכשיו היא לא הולכת לפרטי וזהו?
  • ז-י-ו-נ-י מוח, תסלחי לי (ויסלחו לי הצנזורים של האתר
    [email protected]

• גם אני בשוק
  • פרטי , פרטי , פרטי ...
    בכל הריון אני נוהגת לעשות סקירה ראשונה אצל רופא פרטי . את השנייה (היא בחינם) אני עושה בקופ"ח והם ממממשששש מחחפפים . ואם יהיה לי ספק אגש גם במורחבת באופן פרטי... יעלה כמה שיעלה ...
    תגידי מאיזה איזור היא והבנות פה בטח ימליצו.
    ויש החזרים מהקופ"ח ..
  • אני דוקא חושבת שאין הבדל בין פרטי לבין הקופה. צריך לדעת לאן ללכת. הרופא שלי עושה פרטי ועושה דרך הקופה ואני אצלו בכל הסקירות שקיפות וכד'.

אין לה תאריך וסת אחרון?

• מה שצול-צול אמרה.
    אני הולכת תמיד לרופאים בקופה, על אותם רופאים שבפרטי משלמים 2000 ש"ח אני לא משלמת בכלל ועושה תמיד בבי"ח.

• גם אני הולכת דרך הקופה במכבי וזה לא נראה לי נורא כל כך. אצל יהב אמנם זה היה רופא בבית בקליניקה שלו בחדרה אבל הוא שייך לקופה ועובד איתם בהסכם ובהסדר של מכבי והוא היה מאוד יסודי עשיתי פעמיים אצלו ועוד קיבלנו דיסק מה שבקופה לא נותנים ואחכ בכלל שהיה קטן עשיתי כל שלושה שבועות ודווקא עשיתי בקופה אצל הרופא שעשיתי עם שקד ובאמת מרוב שהוא אדיש הוא מליץ ויוסי לא אוהב אותו הוא אומר לי שפעם הבאה רק אצל ההוא מחדרה.

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • שרית מי זה הרופא מחדרה?

• אני ממש לא מסכימה איתכן, סורי.

אין מה להשוות סקירה פרטית לסקירה בבית חולים או קופת חולים. כסף מדבר, אין מה לעשות, זו עובדה!! אני חוויתי את זה על בשרי.
    [email protected]

• יכול להיות שיש רופאים טובים בקופה אבל פה היא נפלה על רופא טמבל זה בטוח
  • גם אני לא זוכרת - אז מעריכים לפי אולטרא סאונד ראשון - היא עשתה בטח, לא?

הכל שטויות - בגלל שזה ההערכה - אז לא בטוחים, זה הכל.

גם אצל אור שלי אמרו לי שהיא קטנה מדי לשבוע שלה - בולשיט. הפחידו אותי, הרגו אותי. הלכתי לעשות סקירה פרטית והכל היה בסדר. התאריך וסת אחרון פשוט היה משוער ולא מדוייק, זה הכל. לא כולן זוכרות/יודעות את התאריך המדוייק
    [email protected]

• לא מסכימה שפרטי הכי טוב. יש רופאים מעולים בקופה, צריך לדעת למי ללכת.
    ולגבי טעויות במדידה - תרגיעי את חברה שלך, זה דבר נפוץ.
    אצלי בהריון הראשון אמרו שעצם הירך קצרה מדי, וזה היה בשבוע מתקדם מאד, ובסוף הכל שטויות הילדה נולדה פיקס.
  • הרופא שעושה אצלנו בקופה באשקלון (אגב אין הרבה, אולי שניים ) הוא בכלל מר"ג . הוא נחשב לרופא טוב (לפי הבדיקה שלי בגוגל) וכשהוא מקבל בקופה הוא פשוט מחפף
    הוא עושה את הבדיקה במהירות (כי יש לו תור שנקבע מראש כל 10 דק' - מה לעשות ?!)
    באופן פרטי הרופא אצלנו מקבל כל שעה פציינטית אחרת . רואים את ההבדל הוא נותן לשאול שאלות , מסביר הרבה מסביב , הוא בודק ומודד שוב ושוב ...
    אי אפשר להשוות בין בדיקה של 10 דק' לבדיקה של כמעט שעה ....
  • gb מרץ אצל מי את עושה את הסקירה אצל הררי?
    פשוט גם אני מאשקלון ומעניין אותי

• מעניין איזה קופה כי במכבי קובעים תורים של חצי שעה לסקירות, והוא ממש לא מחפף
    גם בודק דברים שמעבר למינימום שהוא חייב ( הוא לא רושם אבל בודק ואם חלילה יש משהו הוא כמובן אומר)
  • היא במכבי דווקא
    והוא פשוט כנראה מיהר אז המציא משהו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה