היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הוא פולט או ממש בזרנוק... ממש מקיא?.... אם זה פליטה גדולה תנסי לא להשכיב לפחות חצי שעה אחרי האוכל וגם אז קצת שיפוע...
עדיף להתייעץ עם רופא.
אבל אפשר להקל עליו ע"י ארוחות קטנות, וכמו שדניס אמרה לא להניח מיד אחרי האוכל וגם כשמניחים אז בשיפוע.
זה מפריע לו?
תנסי לעשות גראפס באמצע הארוחה בנוסף אולי זה קצת יקל עליו
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. כדאי להתייעץ עם רופא וכמו שאמרו לעצור באמצע לעשות הפסקת גרפס
ניסית להחליף לסימילאק לדוגמא? זה גם מה שיאמרו לך במרפאה...
גם הדרי היה ככה. תקופה מאוד ארוכה... עד גיל חצי שנה היה פולט וכל שניה נאלצתי להחליף לו בגדים התייעצתי עם הרופאה החלפתי לו תמ"ל, גם לא עזר... בסוף הסתדר מאליו... יש ילדים כאלה
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
פליטה בקשת יכולה לרמז על ריפלוקס,יש את זה להרבה תינוקות זה בעקבות חוסר בשלות של הפינקטר {הדלת" של הקיבה.הייתי ממליצה השכבה בשיפוע ומעקב משקל אם אין עליה במשקל והוא ממשיך לפלוט בצורה כזאת יש לגשת לרופא ילדים הטיפול הוא מתן זנטק וגביסקון{למי שמניקה}והסמכת כלכלה עם קורנפלור למי שנותנת אוכל מבקבוק.זה כדי שהאוכל ישאר בקיבה ברגע שהם מתחילם לזחול זה עובר כלעומת שבא:-)
אם זה בכמויות יותר גדולות מפליטה רגילה זה כן יכול להיות ריפלוקס. יוצא לו מהאף גם? הזרם חזק? הוא בוכה ולא רגוע בזמן האוכל ואחרי? בכל מקרה הייתי מתייעצת עם רופא ילדים. מה שיכול לעזור זה להאכיל אותו כשהוא במצב של כמעט עמידה, לא להשכיב אותו לפחות חצי שעה אחרי האוכל, להגביה (ככה כותבים?
גם לי הייתה את אותה בעיה עם מטרנה, והחלפתי לסימילאק, הוא יותר סמיך. תנסי לעשות הפסקות באוכל אני נותנת 120 ועושה הפסקה אחרי 90, גרפס, ועוד 30 CC.. אני מחזיקה גם על הידיים 20 דקות אחרי האוכל בשיפוע\ שמה בטרמפולינה אם כל זה לא עוזר, תתייעצי עם רופא ילדים והוא יתן לך מרשם לאינפמיל ...