אני עייפה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן בוקר טוב.... אני כבר לא יודעת. אני ממשששש ממששש עייפה כבר .
    אני עכשיו במחזור וביום חמישי אני אמורה לקחת איקוקלומים ואחר כך אוטרוויל.. ואת האמת אני מרגישה כול כך רעע שאני לא יודעת אם יש לי כחח להמשיךך לנסות
    אני יודעת שכל הייסורים הם למטרה טובה אבל אני כבר לא יודעת מתי נגיע למטרה ונשיג אותה.. אני מפחדת להתאכז שוב
    אני כבר לא יודעת..... מצב רוח על הפניםםםם

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
10 תגובות
עמוד 1
  • לא לדבר ככה ולא לוותר! כמה זמן את מנסה?
    יש לי חברה שהתחתנה חודש אחרינו, אנחנו נשואים כבר כמעט שמונה שנים, אני לא יודעת ממתי בדיוק הם מנסים אבל אני יודעת שהיא עברה טיפולים כמה שנים וב"ה לפני שבועיים אבא שלו סיפר שהיא בהריון שבוע 20.

אז נכון שכל מקרה לגופו ואני יודעת שהיו לה בעיות קשות ועדיין לא וויתרה והרי התוצאות!!!

תחשבי חיובי ובלי לחץ!!!

רותי
  • אני כבר מנסה שנה וחצי .. ואת האמת אין לי כבר כוחות ... ועוד ההרגשה שמחודש לחודש המחזור יותר כואב וכואב.. וגם כל מה שנלווה אליו.
    כן אני יודעת כל מקרה לגופו

• הכי מבינה אותך בעולם...
    אבל כשזה יגיע אני בטוחה שפשוט כל התהליך הלא פשוט הזה ישכח לגמרי..
    אז תשאבי כוחות מבעלך ומהסביבה הקרובה שלך תנסי לא להתעסק בזה יותר מידי אני בטוחה שזה יגיע בקרוב הסטטיסטיקה לטובתנו...
    המון בהצלחה
  • בס"ד

מתוקית!!! גם אני נשואה שנה וחצי...וגם אנחנו מנסים..וגם אני התחלתי לקחת איקולקומין ועכשיו מחכה לראות מה קורה...אבל..לעולם אבל לעולם את תתייאשי!!! הכל בסדר אצלך!! ובקרוב מאוד את תחבקי את הילד המתוקי שלך...קצת סבלנות...הכל מכוון מלמעלה...

קחי הכל ברוגע ושלווה...ואל תחשבי על זה יותר מידי!!!!!
    שיהיה לנו בהצלחה!!
    ומחכה בע"הי לבשורות משמחות..

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • ואם אפשר לשאול, אתם יודעים אם יש בעיה?, כי לפעמים נותנים את האיקקלומין כדי לחזק את הביוץ אבל אם הבעיה היא בעצם ספירת זרע נמוכה או משהו שקשור לבעל אז זה לא בדיוק יעזור.
    מה אם הזרעות? טיפולי IVF? אלה יותר קיצונים אבל גם הסיכויים להרות מהם יותר גבוה.

ושוב, אני מבינה אותך, זה מוציא את כל הכוחות אבל להתייאש הוא לא הפיתרון, תנסי לאגור כוחות ובעזרת ה' זה יגיע, אני בטוחה!

רותי
  • אלונה יקרה לא לתאיייש להמשיך לנסות ,אין מה לעשות המטרה שלנו קדושה ואנחנו צריכות ליהות חזקות ולא להרים ידיים מהר כל-כך ,מבינה אותך מאד ,מאז הגרידה אני גם בסרטים כל חודש מחדש ,אבל אין ברירה אלא להמשיך בדרך שלי לקראת הריון ,אני אגיד לך יותר מאז שעברתי את גרידה (שזה היה הריון לאחר 12 שנה ,יש לי ילד בן 12 ) נוצר בלב שלי חלל ריק ,שאני כל כך רוצה למלא אותו בהריון החדש,לפעמים מוצאת את עצמי קוראת כל מיני כתבות על פוריות,על סיבוכים לאחר גרידה ,בקיצור מגזימה ,אני יודעת שזה לא בריא לחשוב על זה כל זמן אבל לא יכולה לעשות עם זה כלום.אז שיהיה בהצלחה מותק ותהיה חזקה.
  • מאמי, שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים

• אין מה להתייאש או להרים ידיים בשום פנים ואופן!!!!!

אני ככ מבינה את ההרגשות שלך ברמה שאת בכלל לא מתארת לעצמך
  • לגבי התייחסותה של Ruthi במידה ותשקלו הפריה חוץ גופית או טיפולי פוריות אחרים אני מצרפת לך מאמרים בנושא בתקווה שיעזור.. בהצלחה
    הפריה חוץ גופית
    טיפולי פוריות
  • תודה רבה לכולכן.... את האמת לא ציפתי שזה יהיה כול כך קשה ...
    אני מאחלת לכולנו שהחודש זה יהיה החודש שלנו ואנחנו נשמע רק בשורות טובותת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה