מידות של מוצצים ? ? ?? ? ? ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני משתמשת במוצצים של מאמ...

עד עכשיו הייתי משתמשת במידה 0-6 חודשים... גם את החדש קניתי לה שלשום מאמ פרפקט..... ורציתי לשאול:

אני יכולה לתת לה מוצץ אחד מידה 0-6 חודשים

והשני 6+ חודשים???

זה בסדר ששינהם לא אותו הגודל אבל אין הבדל ענקי... אני מפחדת שהמוצץ 0-6 לא קטן לה מידי.....

מה אתן אומרות??

11 תגובות
עמוד 1
  • הי אין שום בעיה אבל עדיף את המידה הקטנה
  • בעיקרון באמת עדיף מידה קטנה
    אומרים שכנותנים מוצץ במידה גדולה לפני הזמן זה פוגע בשיינים...
    אבל במקרה שלך היא כבר גדולה ואת בהחלט יכולה להעביר אותה שלב

בד"כ מה שקורה זה שהמוצץ קטן להם ואז כשהם ישנים הוא בורח להם מהפה

• אני עד היום נותנת רק את הקטן ביותר. זה לא הפריע לה מעולם ואני לא רוצה להפריע לצמיחצ השיניים או להרגיל אותה למוצץ גדול שאולי יהיה קשה יותר לגמול אותה ממנו בהמשך. כמה שפחות מוצץ יותר טוב.

• גם אני עד היום נותנת לאוראלי מוצץ של 0-6

לי נירראה לי שזה קטן לו או שמפריע לו משהו

• מנסיון שיש לי מהבן שלי שהוא מאוד אהב את המוצץ מאמ הכי קטן והלך איתו עד גיל שנה ואפילו שקניתי לו מוצץ מ 4 חודשים והוא לא רצה לקחת אותו אפילו ונשאר לי חדש בצד.
  • אני משתמשת לרזוש בכל סוגי המוצצים ( מאם, אווונט וטומי טיפי) וכל אחד מהם הוא שונה בצורה שלו וגם במידה. אני משתדלת לקנות תמיד את ההכי קטן, לדוגמא במאמ אני קונה לה מידה 6-12 כי הקטנים יותר ממש קטנים ואני מפחדת שיקרה איתם אסון ( בליעה חלילה). בטוני טיפי קניתי מידה 3-6
    אז אני קונה מידה קטנה, אבל שהכי בטוחה לגיל שלה 

• תודה בננות...

גם אני שמעתי שהכי טוב מוצץ כמה שיותר קטן... אבל פחדתי שזה קטן לה מידיי ובאמת עלולה להיות סכנת בליעה או שזה ייעוף לה מהפה...

• להב כמעט בת 4 ועדיין עם המוצץ הקטן (עזבי את העובדה שהיא עדיין עם מוצץ שזה רגיש בפני עצמו חחחחחח)

• אני עדיין משתמשת במוצצים 0-6 לא ניראה לי שזה מפריע להן.

• לנהוראי יש אוסף
    גם של 0-6 וגם של 6+
    הוא מסתדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה