היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מהי המתנה האחרונה שקנית (או עשית) לבעלול ליומולדת? עוד פחות מחודש היומולדת של בעלי, ואין לי מושג מה לקנות לו... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
9 תגובות
עמוד 1
היי טוב אז ביום הולדת הנוכחית של בעלי ב 17/4/12 עשיתי לבעלי את מא-ת קניתי 22 מתנות שעל כל מתנה רשום באיזה א', ב, וכו'.
במוצאי שבת האחרון עשיתי לו מסיבת הפתעה והזמנתי את חבריי הילדות שלו לערב של כייף הכנתי כיבוד והרבה אוכל, ואחרי זה פיצוחים וקינוחים ומה לו. בתוכנית היה ערב קזינו ובינגו ולמשחקים אלה צריכים פרסים אז קניתי פרסים ועוד איזה פרסים קניתי להם פרסים זוגיים כל מיני משחקים מחנות של אביזרי מין חנות סקס. החברים נהנו עד מאוד וכל יום אני מקבלת טלפונים איזה יום הולדת וכמה האירוח היה מוצלח ואיזה רעיון של פרסים כולם יצאו מרוצים.
ביומולדת שלגיל 37 לפני שנה ,
הכנתי לו מסיבת הפתעה עם החברים הקרובים
והמתנה הייתה מצגת שאני ובן דוד שלי עשינו ביחד
והיא הייתה משולבת בתמונות מהילדות שלקחתי מההורים שלו
וקטעי וידיאו מהרבה חברים טובים שבירכו
היה מרגש ולדעתי זו מתנה שהיא מזכרת לתמיד
בן כמה הוא? אני קניתי לו מחשב נייד ויצאנו לארוחת ערב. היינו זקוקים ליציאה הזאת כמו אויר לנשימה!
מה הוא אוהב? אולי בגדים? נעליים? אולי איזה סוניפלייסטיישן
נו יאללה בנות... אני חייבת רעיונות...
יש לו הכל. מחשב נייד, פלייסטיישן, איפון
הוא בקטע של אקסטרים, אבל אין מצב בעולם לעשות לו הפתעה של צניחה חופשית. אין מצב "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
פעם אחרונה (לפני חודש) קניתי לו ערכה כזו לגילוח של מברשת (כזו כמו של פעם) וסבון גילוח בסבוניה ממש כמו שם פעם..צריך להרטיב אותו עם המברשת וכל התהליך הוא התלהב
אנחנו מאוד אוהבים שעונים
שנה שעברה קניתי לו פלייסיישן. ולפני שנתיים קניתי לו כובע וגרביים וכל מיני דברים של מכבי חייפה שהוא אוהד.
גם לי יש חודש עד היום הולדת שלו ואין לי מושג מה.
ביום הולדת האחרון של בעלי קניתי לו מכונה גילוח ממש טובה וייקרה כי זה מה שהוא ביקש וליום נישואים האחרון שלנו עיצבתי תמונה מהממת בפוטושופ של הילדים ושלנו והדפסתי על קנבס ויצא מהמם!!!!
] ]
שעון של ראדו סרט שערכתי והקרנתי לו עם מקרן על קיר בבית בענק מיטה מקושטת, נרות, יין שוברים למסאג' וארוחת בוקר 3 חולצות של לאקוסט