כיסא אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו פה כיסא אוכל חדש ויפה ובודד חחח
    אני לא מושיבה את ליעד כי הוא עוד לא יושב לבד..
    השאלה.. איפה להושיב אותו כשאני מאכילה אותו? עליי זה כבר נהיה בלתי אפשרי..
    ועוד משהו..
    כתמטמינים ובייביס אני צריכה לטחון לו? או שאפשר לתת לו לאכול לבד?

4 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה להושיב בכיסא אוכל אבל לא 90 מעלות כי עד שהוא ידע לשבת לבד אסור. הכיסא שלך מתכוונן ? לי יש בכסא למשל חצי ישיבה .
  • אנחנו גם קנינו כסא אוכל לקטנה מגיל 7 חודשים עוד לפני שהתיישבה לבד
    ויש לכסא 3 מצבי שכיבה- כך שיש ישיבה שהיא לא זקופה אלא כמו סל קל כזה...

וגם שאלתי בטיפת חלב ווהיא אמרה לי שזה בסדר..

לגבי הבייביס (כתמטמינים- מה זה?)- אני נתתי לה לבד אבל עם השגחה צמודה צמודה!!!!!!!
    לא יודעת אותי זה קצת הפחיד, היא כל פעם היתה כמו נחנקת כזה..
  • אם הכסא שלך לא מתכונן אפשר לנסות בעגלה (רק תכסי אותה טוב טוב במגבת או סדין או משהו).
    בייבי ביס לתת ביד אין צורך לטחון. תנסי אותה זו עוגייה שנמסה תוך שנייה במגע עם מים.
  • ממי אני כבר שמה את אופק בכסא אוכל והיא לא יושבת לבד....

אצלי הכסא מתכוונן, יש לו 3 מצבי ישיבה אז אין בעיה שאני שמה אותה בחצי ישיבה..

לגבי בייבי ביס וכתמתמינים אני נותנת לה ביד כבר ממזמן רק צריך להשגיח... זה מעולה ומלמד לאכול וללעוס לבד...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה