עדכון לגבי גיא וגם חדשות טובות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה: אתמול ראיתי בצואה שלו ריר וקצת דם...

13 תגובות
עמוד 1

• איזה יופי....
    תותחית אחת

• כל הכבוד על העירנות,
    תרגישו טוב בובה..

• החלמה מהירה לגיאצ'וק וסחטיין עלייך על הציון המהמם!!!

• שירגיש טוב גיאצוק

• החלמה מהירה לבונבון

• אמא, מזה דיזינטריה?!

• מצטרפת לשאלה של שירה!

וגם החלמה מהירה לקטנצ'יק!
    כל הכבוד לך על הציון המהממם!!!
    וגם - את עובדת בערב יום העצמאות?????!

• דיזינטריה זה חיידק מאוד קשה של שלשולים עם דם וריר, הקאות ,חום ועוד... תשאלו את שמרית היא בטח יודעת יותר טוב.
    למזלי, חמסה, חמסה גיא קיבל את הצורה הקלה!!!!! אם זה זה בכלל כן? אולי זה לא זה ואז צריך לברר למה יש לו ריר ודם בצואה.

• את יודעת זה ערב יום העצמאות.
    זיקוקים וזה חחחח

• אני יודעת אבל קודם כל הזיקוקים הם ב20:00 ואני מתחילה ב22:30, מה גם שההופעות אצלנו, הפארק ,הוא ממש על בלינסון אז אני יכולה בקלות להמשיך משם לעבודה.
    דבר נוסף לא אכפת לי לעבוד, רק עכשיו חזרתי מחופשת לידה ולא נעים לי לבקש חופש, אמרתי לבוסית שלי שאין לי בעיה לעבוד, כי עדיין נשאר לי יום העצמאות פנוי. אני אשן קצת בבוקר... יהיה בסדר.

עוד דבר, לא קריטי, אנחנו כבר לא בני 15

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה