הקנייה הכי טובה שלי ב- ebay - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אני מרוצה מעצמי!!!

קניתי משאבת חלב של אוונט, חדשה כמובן! ושילמתי עליה רק 130 ש"ח והמשלוח בחינם!!! בארץ לא מצאתי בפחות מ-300 ש"ח!!! והיא עובדת מצויין.

אם מישהי צריכה אז שווה ביותר!

רותי
15 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיףףףף, תתחדשי ותהני!!!

• הי,
    תתחדשי :)

מדובר במשאבה חשמלית ? גם לי יש של אוונט והשגת במחיר מצוין :) תהני ותתני לילד את הטוב ביותר.

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • היי רותי!
    באמת מחיר מעולה!

שאלה קטנה: משלוח חינם לארץ? מאיפה המשאבה מגיעה?

• המשלוח היה חינם לארץ, המשאבה מגיע מאנגליה.
    http://www.ebay.com/itm/Philips-AVENT-Manual-Breast-Pump-SCF310-20-Brand-New-/150632376656?pt=UK_Baby_Baby_Feeding_Breast_Pads_Pumps_LE&hash=item231263a950
    שמתי לך קישור

והמשאבה היא ידנית ולא חשמלית למי ששאלה.

רותי
  • תודה

• היי,
    כשאת נכנסת ל- ebay יש לך אפשרות לעשות חיפוש עפ"י משלוח חינם למוצרי תינוקות/נשים/גברים מה שאת רוצה...
    וברשימה שתצא תוכלי לבדוק גם אם המשלוח חינם
    כולל ישראל (shippng & payments) הנה דוגמא:

http://www.ebay.com/itm/Cute-Colorful-Baby-Boy-Girl-Bodysuit-Onesie-Toddler-Infant-One-Piece-Suit-/300624867195?pt=US_Baby_Toddler_Unisex_Clothing&var=&hash=item8bb4681d87

• כמו שכתבו, יש בצד ימין של המסך מין ריבוע כזה, ושם את יכולה לרשום (shippng &price = lower first'
    שם יצא לך כל הדברים הכי זולים ועם את כבר רשומה כמדינת ישראל (כשאת נרשמת) מה שחינם רשום free shipping ומה שרשום שלא כולל משלוח כתוב.

אם את רוצה לדעת אם זה נשלח לישראל, את פותחת את מוצר, ולמטה רשום, description ו- shipping and paynemts בחלון הזה יצא אם נשלח חינם לישראל.

רותי
  • טוב, בגללך נדלקתי על עגלת בייבי ג'וגר בורוד פוקסיה
    190 $ ממש זול!!!! ובעלי לא מסכים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה