היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המלחמה על גני עירייה כאמור יאיר יהיה בן שלוש באוק' נשלח טופס לרישום . רשמתי ... אח"כ התברר שהגן שנתנו לי לרשום אותו עדיין לא קיים
13 תגובות
עמוד 1
חינוך החל מגיל 3 חינם. חינוך מגיל 3 = גן עירייה בין השעות 7:30-13:20. גני יול"א = יום לימודים ארוך- עד השעה 16:00 או 17:00 (תלוי בעיר). הגבייה מתחילה מהשעה 13:20 ועד 17:00. הבעיה שבגלל שהפילו על העיריות לבצע את הרישום ואת כניסת הילדים לגנים בתחום זמן קצר מידי ויש המון בלבול. נכון, זה לא אמור לעניין אותך. מצד שני גם לעובדי העירייה אין תשובות....
בהחלט מעצבן!
ענבר - גני עירייה הם עד שעה 14:00. ברוב הערים (אם לא בכולן) התחיל השנה אופק חדש
והחוק הוא חוק חינוך חינם אבל לא חובה
תמר - לא בכל הערים הגנים עד 14:00, כבר בדקנו את זה בעבר. סתם לידיעה - גני ילדים פרטיים שיפתחו קבוצה של טרום טרום חובה יקבלו מהעיריות תשלום מהשעה 7:30 ועד 13:20, משעה 13:20 הם רשאים לגבות תשלום נוסף. התשלום הנוסף סביב הסכומים המדוברים, יש מקומות שיותר... אכן, יש המון המון בלבול, יש דברים שבלתי הגיוני לעשותם מעכשיו לעכשיו מה גם שילדים יישארו ללא מסגרות בכלל......
סליחה על הבורות .. אבל חובה היה כבר בחינם ...חוק חינוך חובה-חינם. מי שהצטרף ל"חינם" הם הקטנים מגיל 3 . לא ?! ככה פורסם ... הפרויקט שבבניה לא ברור לי ...ולמה זאת ההצעה שלהם ???? באשקלון אני כרגע משלמת על יאיר 1600 ש"ח . למה שארצה לרשום אותו בפרויקט הלא ידוע שלהם כמעט באותו הסכום ?????
טוב , אני כנראה באמת סתומה ...
חוק חינוך חינם = בין השעות 7:30-14:00 או ל13:20, תלוי בעיר. אם הוא ילך לגן עירייה שאלו שעות הפתיחה שלו עם לוח החופשות של משרד החינוך אזי לא תצטרכו לשלם מאומה. במידה שהוא ילך לגן יול"א או לגן שכולל בתוכו צהרון של העירייה אזי תצטרכו לשלם על השעות אותן המדינה לא מממנת = החל מ14:00 וכן ארוחת צהריים, ימי חופשות (פרט לערבי חג) כל יולי, חלק ניכר מחודש אוג'. ממליצה לך למצוא גן נוסף ולהרשם אליו ע"מ שתהיי מכוסה. גם אנחנו רשמנו את יובל גם לגן עירייה וגם לגן פרטי וכשנראה אם ולאן היא משובצת נחליט לאיזה גן לשלוח אותה....
בקיצור שיילכו קיבינXXXXXX תשבי להם על העורק כדי לראות מה קורה איתו באם יש לו מקום בשנה הבאה או לא אי אפשר להשאיר דברים כאלו
אני לא רוצה ולא צריכה עד 17 אני לא מכירה את הגן, אין לי מושג מי הצוות וגם אי אפשר לדעת עד שנת הלימודים.... אם אני ארשום אותו לגן פרטי עד 13 זה יעלה לי אותו הסכום. זה המחירים באשקלון עד 16 משלמים בסביבות 1600 ש"ח
לגבי הבניה, שוב אני כותבת.... לא הייתי דואגת לגבי זה כ"כ
לפני כמה שבועות התחילו לבנות ליד הגן של אופק דין חטיבה והופ.... הם כבר בקומה שניה ואטוטו מסיימים. הכל מגיע ביחידות מוכנות וזה נבנה בצ'יק
ונראה שהתבלבלתם קצת לגבי החינם / חובה.....
כן, גן חובה היה ונשאר חינם (סכום חד פעמי נמוך לכל השנה)
הכניסו את גני הטרום טרום והטרום לחוק חינוך חינם אבל לא חובה. מכיוון וזה לא חובה העירייה לא מחויבת לספק מקום לכל הילדים