היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
דניאל היה עם חום 38.8 נתתי נר של אקמולי והוא נרדם. עברו 3 שעות, הוא התעורר והחום כבר 39.2. מה האופציות שיש לי? איך אפשר להוריד לו חום? עד כמה שאני יודעת, רק אחרי 4 שעות אפשר לתת לו נורופן. ואיך לכל הרוחות מורידים את החום הזה?????
12 תגובות
עמוד 1
אפשר לחכות שעתיים בין אקמול לנורופן כי זה לא אותו חומר פעיל.
בין אקמול לאקמול 4 שעות.
בין נורופן לנורופן 8 שעות. אפשר להוריד חום עם אמבטיה פושרת, מאוד יעיל. רפואה שלמה.
את יכולה כל 3 שעות לתת נר אחר. אקמול ואחרי 3 שעות נורופן,אטרחי 3 שעות אקמול... תנסי לשים בגדים קצרים ואמבטיה חמימה,פושרת.
כמו שכבר ענו לך אחרי אקמול אפשר לתת נורופאן..
תודה רבה, רבה. נתתי נורופן. הייתי בטוחה שאסור במרווח של 4 שעות.
תנסי גם תרופות סבתא חומץ בגרביים מקלחת פושרת קומפרסים לא לכסות ולא להכביד בבגדים...
תרגישו טוב
אוי מאמי
החלמה מהירה תעשי לו אמבטיה עם חומץ לא משנה שאחר כך הוא יריח כמו סלט ירקות אבל זה די מוריד חום לנו זה מוריד את החום
נתתי נורופן, עשיתי לו אמבטיה במשך 40 דקות והחום נשאר 39.2. פשוט הזוי
מקלחת!!!! מים! תה עם לימון ודבש ולהמשיך עם האקמולי אם זה לא יורד ללכת לרופא אולי מתפתח אצלו משהו בהצלחה
מאמי מה שלום הילד? איך הוא מרגיש ? ירד החום?
וואי ויקי תרגישו טוב.. אוף שונאת ככה כשהם כאלה קטנים וכאלה חולים:(((