תגלו מיאני ומה שמי?.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בננות
    אז עכשיו גיליתי שאני בהריון
    וכפי שזה נראה אני בשבוע 4+3 ימים
    איך גיליתי את זה בדיקה ביתית יצאה שנייי קויים
    אני מאושרתתתתת אני לא יודעת האים עכשיו לספר לבעלי או לחכות קצת ולהפתיע אותו עם בדיקת אולטרסאונד שזה עוד כמה שבועות
87 תגובות
עמוד 2
  • טוב נראה לי שכןלם ניחשו

• אני קצת חוששת מה תהיה תגובתו הראשונה לגבי זה
  • זה לא היה מתוכנן?

• וואלה..טניה מנשה?!
    מזל טוב:)

דברו איתי בפייסבוק

• שיהיה בשעה טובה
    קל ותקין
  • למה את חוששת? זה לא היה מתוכנן?

• מזל טוב

• oreneli מה את ישר מתנפלת עליי? זו לא הייתה הערה בכלל זו הייתה השערה בסה''כ כי בדף 2 תגובה מס' 3 או 4 הייתה עם שגיעות כתיב אז זהו..דיי לחפש אותי כבר גם ככה אני כבר לא משתתפת כאן בפורום ועונה למי שמעניין אותי לענות לו או לאנשים שלא פגעו בי אז בזמנו וזהו..שיהיה לכולם חג שמח ובשורות טובות..
  • אנדריישלי,
    איפה אלינור התנפלה עלייך???

• כן זה לא היה מתוכנן בכלל אני כול פעם מסתכלת עליו ואומרת עכשיו אני אומר לו ואני נעצרת פתעום ואומרת אחר כך
    טוב נראה מתי יגיע הרגע הגדול
  • טניה יקירה, הדברים-הטובים קורים בהפתעה ואני מאמינה שתמצאי את הרגע-המתאים,איך שאני מאושרת בשבילך

• תודה מתוקה אתם הראשונות שיודעות טוב שיש לי אותכםםם
  • יאאאאהה!!
    המון המון מזל טוב, שיעבור קל ותקין!!

• תודההה
  • מרווה מאמי היא כתבה שהערה שלי לא הייתה במקום אז כתבתי שזו הייתה רק השערה ולא הערה וזהו..פה ניגמר הסיפור כמו שכולם כאן מביאות דעה אז הבאתי את דעתי ...ומה הפוריות שלי קשורה לילדה שלי לא ממש הבנתי..עזבי את הפוריות שלי בשקט מאמי..
  • אוקי,לא-הספקתי לקרוא את ההערה/השערה..
    אני בטוחה בכל-מקרה שאלינור התכוונה רק לטוב!

ולגבי ילדינו: כשאנחנו רואים אותם שמחים,זה מרגיע אותנו ואת כל שאר תחומי-החיים שלנו, זאת היתה הכוונה.
    אני פשוט מתרגשת וגאה בך

• אני עדיין חושבת שהערה/השערה/שורה/ניחוש הזאת מעליבה -

אין לי בעיה עם זה שלבנות (גם לבנים..) שלא נולדו כאן וזאת לא שפת האם שלהן יש שגיאות כתיב - זה ברור ומובן, אבל, אם החסוייה היתה מישהי לא "רוסייה" כמו שכתבת, אך עדיין אחת שכותבת עם שגיאות כתיב, זה היה מעליב - אני הייתי נעלבת, על כל פנים
    את מוזמנת לכתוב הערות כרצונך, ואני מוזמנת לכתוב את הערותיי ואת הביקורת כלפיי הערות של בנות אחרות, אם יש לי כזאת
  • טניה ידעתי

• מזל טוב!
  • תודה בנות על הכול ובנות אני לא נעלבתי מזה מהשגיעות שלי אני מודעת לזה וזה לא מעניין אותי העיקר שאני מאושרתתתתת
  • יו טניה מאמי איזה כיף!
    כל הכבוד לכם ואל תפחדי מכלום העיקר שאת שמחה !
    שיהיה בשעה טובה מאמי ויעבור קל!

• טטיאנה אני מאחלת לך שוב מזל טוב

• מזל טוב
  • טניה יקירתי... שיהיה בשעה טובה!!!!!

עדן, אנחנו לא מכירות, אבל לא פעם אני רואה תגובות שלך בפורום וכל פעם מחזיקה את עצמי לא להיכנס לריבים... אבל אין לך מה לבוא בתלונות למרווה או לאלינור... באמת שלא.

כוונתה של מרווה הייתה כנה וטהורה..
    ושגיאות כתיב יש לכולנו לפעמים... גם לצבריות
  • בנות אני מתפוצצת להגיד לו אבל אני מחפשת את הרגע הנכון אני כולי בהתרגשות כאשר אני רק חושבת על זה
    אני מאושרת תודה לבורא העולם ותאמינו לי אני באמת מודה ויש לי הסבר הגיוני לזה
    (כמו שהיה בשרשור כמה אתם עושים את זה בשבוע אז בואו אני אספר לכם אני עושה את זה פעמיים בחודש אוליי עוד כי אין לנו כמעט זמןןן וגם כוחח לזה ) אז סתם צחקתי לפני כמה זמן ואמרתי לו שעם את ניכנסת להריון מה תגיד לי ואז הוא ענה לי אני לא יאמין לך כי מי כמוני יודעה מתי עשינו את זה בפעם האחרונה בגלל זה אני בהלם והוא היה עוד יותר מזה
  • חמסה

• הרגת אותי
  • המון המון מזל טוב
  • מזל טוב ובהצלחה וכן ספרי לבעלך

• קראתי עכשיו את כל השרשור! תגידו, בנות, אין שרשור אחד שלא תריבו בו?

• שתבינו אני עדיין לא סיפרתי לו אני לא מוצאת את הדרךך
  • מזל טוב מתוקה!

ויאללה רוצי לספר - תגידי לו שיש לך הפתעה לשבת
  • לורה

• שנים שלא הייתי כאן (חוץ מביקור לפני כמה שבועות) ואתן לא מפסיקות לריב חחח

טניה בשעה טובה, ולכי לספר לבעלך, הוא בוודאי ישמח (מה גם ההריון שייך לו באותה מידה)

• בקיצור עשיתן אשקרה מזבוב פיל רק הבאתי את דעתי מה ניסגר איתכן? בכול לחפש לריב? ומה מעליב בלהיות רוסיה? אני רוסיה ואני גאה בזה וכן גם לי יש שגיעות כתיב רבות אז? הבחורה כתבה שננחש מי היא נכון? אז ניסיתי לנחש וזהו..ולסיום רק אני הוסיף שאני לא ניפגעת מפגועים אז כול מי שניסתה כאן לפגוע בי ממש לא מזיז לי כי גם ככה אסור לי כרגע להיתעצבן..אז יאללה עזבו אותי בשקט..אה וסיון אני אהיה איפה שבא לי ואענה על מה שבא לי ולא את ולא אף אחד יגיד לי עם לענות כאן לשירשור מסויים או לא..זהו..
  • עדן זה פורום פתוח ולכל אחת הזכות המלאה הלשתתף בו - כל עוד היא באה בצורה חיובית וחברותית.
    את זאת שיורה ארס בכל הזדמנות ומדגישה כמה לא טובה לה השהות פה - אז אם כל כך רע לך פה אז מה יש לך לחפש פה?

לכל הבנות שמדגישות שיש פה מריבות בלי סוף - המקום הזה מדהים ומלא חברויות ואהבה חיבה איכפתיות ושותפות - יש פה גם ויכוחים ואי הסכמות כמו בכל משפחה אחרת ביקום - זה קורה בעיקר כשיש כזה קיבוץ גלויות ואנשים מכל הקצוות המגזרים בעלי דעות שונות - זה חלק מהחיים.

טניה ממי אתם זוג והחלטות מתקבלות ביחד - לטוב או לרע.
    אני ממליצה לך לספר לבעלול ובטוחה שביחד תצליחו לקבל את הנס שלכם באהבה.

87 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה