מודאגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אף אני משתגעת!
    הדס בקושי עולה במשקל!!
    אתן תופתעו אם תדעו כמה היא שוקלת!!!!
    6.750!!! זה מאד נמוך בגיל שלה והיא כבר בת 8+ חודשים!

והכי הכי מדאיג אותי- זה היקף הראש שלא עולה גם הוא!

אני יודעת שזה בהתאמה. אבל אוף.. מה עוד אפשר לעשות?
    עכשיו היא יצאה מוירוס הקאות ושלשולים אז רואים אצלה ממש שהיא הייתה חולה. זה ישר מתבטא במשקל!

למישהי הייתה כזו בעיה ואז הכל הסתדר? באיזה גיל? ומה עשית?

11 תגובות
עמוד 1
  • מאמי שלי, שולחת לכן חיבוקים

• שאלתי- ברור אנחנו אצלה קבוע.
    היא רוצה יעוץ עם תזונאית תינוקות... בסדר אני אעשה זאת. בנתיים אני דואגת!

• תקשיבי, יכול להיות שהיא צריכה תוספת למזון. אצלנו כשיש ילד שלא עולה במשקל מוסיפים לו שומנים או סוכרים לסימילאק. תבררי את זה!!!!
  • הבן של גיסתי בערך באותו מצב
    אני אברר לך ואעדכן

• מאמי יש ילדים רזים- הבת שלי שקלה אפילו פחות מזה בגיל 8 חודשים.
    אני בזמנו לקחתי את רז לדיאטנית שתתן לי תפריט מסודר כדי להעשיר אותה בקלוריות.. בכל דבר היא אמרה לי להוסיף לה שמן

• אני רק יכולה לשתף בתסכול שלי ולהבין אותך,רק אמא שחווה את זה,מבינה זאת בגדול. לפני שהייתי אמא,לא-הבנתי את זה,למה נותנים לילד במבה,פטל, היום לצערי,אני מבינה בגדול.

עם כל-הכבוד לתפריט,העשרת-המזון,ילדה בגיל שנתיים כמו נעמה,כבר לרוב לא-שותה מטרנה בצורה-סדירה,רק בפיקים.
    אני גם התחלתי להשלים ולא להכריח או להתעקש.
    גם אצלי,נעמה רזה, זה עדיין מאוד קשה, הגנים רזים, זאת עובדה.
    כרגע: אני מגיעה אחה"צ הרבה לחברה,שיש לה בת עם תיאבון-בריא, זה הפיתרון אצלי.

את עשית בשכל: היא בגן וכך היא מחקה עוד ילדים או שתתחיל בקרוב.

אצלי נעמה היתה איתי עד גיל שנה וחצי, רק בשביל האוכל הייתי צריכה להבין ולשחרר יותר מהר לגן.

• אני לא ממש יודעת לענות, אבל יש לי חברה שהייתה במצב דומה ופשוט שילבה דייסה לכל בקבוק של סימילאק, לא רק לפני השינה
  • מיכלי, ניסיתי להוסיף לה דייסות לאוכל????? בטיפת חלב אמרו לי שאפשר לתת 2 כפות דייסה כל ארוחה אם לא עולים במשקל

הייתה לי בעייה כזאת לצערי. אני מציעה לך לתת לה דייסות, וכל מיני חטיפים עשירים, למשל כתמתמינים...ופירות להוסיף לה תמרים וטחינה גולמית.... אני בטוחה שזה ייעזור לשפר את המצב

מי כמוני יודעת כמה זה כואב וקשה...

מחזקת אותך...

• תודה בנותת.

היא אוכלת דייסות בכל פעם שאוכלת מטרנה!

היא פשוט גם לא אוהבת מרקמים כמו לחם , ביצה, טונה וכד'.
    אין לי הרבה מה לתת חוץ מפירות וטחון ( ירקות + הודו+ אורז) ומטרנה...
    לפעמים גם שערות חלבה....
    זהו!

איך אני יכולה לדחוף לה אוכל????? הילדה בפירוש עושה לי "לא" עם הראש ונןעלת את הפה...
    מה כבר תזונאית תוכל לחדש לי? אני לא צריכה לדעת מה לתת , אני צריכה שהיא תראה בעצמה שהילדה לא רוצה!!!!

• איזה שובבה קטנה כבר יודעת מה היא רוצה
    אני לא ממש יודעת איך מנהגים במצב כזה
  • מיכלי ממי צרת רבים חצי נחמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה