מה תוכניותיכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליום העצמאות?
    ולערב?

אני ממש לא בקטע של לצאת לרחובות ולקבל ספריי שלג לפנים
    זיקוקים אפשר לראות מהפארק בשכונה
    הכל סגור ואין שום אטרקציה מעניינת (עברנו את הגיל של המועדונים

12 תגובות
עמוד 1

• אני חושבת שנלך לפארק כפר סבא בערב יום העצמאות, יש הופעות והפעלות והאווירה טובה.

ביום העצמאות עצמו אני שוקלת ללכת לגן החיות התנכי.

• בול כמוך שירה
    מסתפקת בעל האש המשפחתי המסורתי ביום חמישי.
    אולי רק נלך לחברים בערב יום העצמאות- לא משהו רציני...

• מחר בערב הולכים לסרט. לא רצינו לצאת בגלל כל הרעש, הדחיפות וכו׳
    חמישי ממנגלים אצל ההורים שלי
  • אנחנו יוצאים כל שנה ל"במות" באשדוד... גם הזדמנות טובה לבקר בעיר ילדותו וגם הזדמנות טובה להיות עם המשפחה שלי
  • עושים על האש אצל חמי וחמותי

ואולי גם נקפוץ לאמא לטעום איך הבשר שלהם יצא.......
    אין כח להסתובב יותר מידי!!!

• בערב יום העצמאות אני מתכנת לבלות בחדר לידה - שם תהיה לי את אטראקציית הצירים ויום למחרת אי מתכוונת לבלות בתינוקייה עם הילד שאלד-אמן!!!

• בעלי יוצא

• בערב נרד לסיבוב - קצת זוהרים, קצת בועות סבון, תירס, צמר גפן מתוק , זיקוקים והביתה.
    בבוקר חמישי נוסעים לירושלים לסופ"ש ונעשה שם את על האש הקבוע של המשפחה של בעלי

• ערב עצמאות הולכים לראות זיקוקים כמובן! בריאל כ"כ מחכה לזה וכבר קניתי
    לה את כל הזוהרים וכל השטויות וממש בזול יש לציין

• בתכנון חברה אמורה להגיע אלי ומתכוונים לצאת לרחוב אמנם לא ממש להמולה אלא בסביבה של כל זה, לפני המעיכות.
    אם היא לא תבוא אז נעשה את אותו בדבר רק אני ובעלי.
    יום למחרת ההורים עושים על האש..אבל יש מצב שבשמת מגיע לצלם את הגוזליאדה..אז ניראה:)

דברו איתי בפייסבוק

• ממש לא יוצאת.... הרעש והבלאגן והנסיכה שלי צריכה לישון ולא לשמוע רעש ולסבול.. כשתגדל קצת נצא. אני מזמינה את המשפחה לארוחת ערב...

למחרת הולכים עם חמותי למסעדה באשדוד....

• אצלנו המסורת היא ללכת לבמות ולמחרת לים המלח אבל השנה יש לנו תוספת מדהימה ואני דיי חוששת לקחת אותו לים המלח (חששותיי מוצדקים?)
    אז כנראה שנסתפק בעל האש בפארק עם המשפחה שלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה