היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום הייתי פעם ראשונה... היה נחמד... רק שממש ממש העליתי במשקל והתבאסתי וגם הופתעתי. היא אמרה שזה לא בסדר שרק עכשיו שלחו אותי אלייה וחא בהתחלה.
אז אחרי שיחה איתה והפרטים שהעבירה לי... מתברר שמשום מה, סרגל ההריון של כולנו לא מקדים. זה בול מה שרשום.
שאלתי אותה שוב אם היא בטוחה ושחשבתי שחודש חמישי מתחיל בשבוע ה20
אז זהו שלא... אני בשוק [/url
10 תגובות
עמוד 1
מזה הדבר הזה? לא ידעתי שצריך? זה דרך הקופת חולים? חייבים?
ברור מאמי... הריון ראשון חייבים כבר בהתחלה ללכת...
הרופא שלך לא אמר לך?? תתקשרי מחר לבריאות האישה שאת מטופלת בו... ותקבעי תור! היא תסביר לך הכל תעקוב אחרי ההריון שלך תסביר לך במפורט על הבדיקות שעשית... ואילו בדיקות את צריכה עוד לעשות?? עשית כבר חלבון עוברי??
ושאת הולכת לליווי ההריון להביא איתך את הבדיקות [/url
אבל הרופא נשים שלי עושה את זה. הוא מסביר הכל, שוקל ואני אצלו במעקב כללי בלי קשר לסריקות. הוא זמין לנו גם טלפונית. חלבון עוברי שבוע 17. שבוע הבא.
אני הייתי אצל האחות ליווי הריון בפעם השניה השבוע יום ראשון ולמזלי העלתי ר-ק 2 קילו.. כ"כ שמחתי שלא יותר
הרופא שלי ישר אמר לי שצריך מעקב רופא ומעקב אחות פעם ב 4 שבועות
היא אמרה לך שאת צריכה לבוא פעם בחודש? (זה בדיקת דם ולחץ דם והיא גם רושמת מה שהרופא עושה באולטרסאונד)
תיקון טעות היא לא עושה בדיקת דם משקל + לחץ דם..........
בננות,תקשיבו - הרופא לא אמר לי על זה מילה!!! הגעתי למרפאת אחיות ממש במקרה, להוריד תפר של הניתוח, ואז היא רצתה לעשות סקר גובה-לחץ דם-משקל ואמרתי לה שאני בהריון אז אצלי זה משתנה (חוץ מגובה כמובן) ואז היא התפלאה למה הרופא לא אמר לי לבוא אליהם... זה לא בסדר בכלל. אז כן, ללכת. לעשות סטיק, לבדוק לחץ דם ולשאול את כל השאלות שלרופא נשים אין זמן וכוח אליהן.
למה אין כוח?? הרופא שלי מאד סבלני ונותן מענה לכל שאלה אפילו בטלפון הוא שקל אותי מיוזמתו גם
וכשיש לך שאלה שלא בזמן שהוא נמצא - למה לא לשאול אחיות אם את כבר שם? :) שלי נראה לי קצת חסר סבלנות, ואם אני מצליחה להבריג שאלה כל עוד אני אצלו - בטח שהוא עונה. אבל אני לא מרגישה ממש טוב איתו לגבי השאלות, ולצערי עברתי עכשיו לאזור שיש בו רופא נשים יחיד שאין לי מושג מיהו, ולעבור באמצע ההריון ועם כל המעקבים שאני צריכה לעשות ללא סיבה מוצדקת נראה לי לא כזה נכון. תשובות אפשר למצוא גם במקומות אחרים....