גמילה מטיטולים עזרה דחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם!
    יש לי בן (נועם) בן שנתיים וחצי... לפני כמה חודשים גמלתי אותו מטיטולים והוא נגמל ממש יפה! ואז התחילו האזעקות והוא לא היה מוכן לחזור לאסלה ואני ברוב טיפשותי החזרתי לו את הטיטול..
    לפני שבוע עשיתי שוב טעות! כולם אמרו לי שהילד שלי מוכן להוריד את הטיטול ואני ידעתי שלא אבל כולם אמרו לי שזה מהפחד שלי להתמודד וכדאי לי להוריד לו את הטיטול.... חשבתי שאולי יש משהו בדבריהם והורדתי לו את הטיטול (חשוב לי לציין שכשאני אומרת כולם אני מתכוונת לאמא שלי ואחיות שלה...
9 תגובות
עמוד 1
  • יש כאן שני עניינים. קודם כל האזעקות וכל המתח והירדה שנלוותה אליהן. גם אצלו. אפילו יותר כי הוא לא הבין מה קורה ומסביב היה הרבה מתח וחרדה.
    הוא כבר היה בלי טיטול ואז החזרת לו אותו. ולו זה שידר בדיוק מה שהוא אומר פויה לשירותים ויופי לטיטול
    כי אם שירותים זה דבר כל כך טוב אז למה החזירו לו את הטיטול?

הוא בשל םיזית לגמילה וזה יופי
    אבל הקושי הוא רגשי
    ואת צריכה לעבוד על המישור הזה בסבלנות
    אני תמיד מייעצת להפוך את השירותים למקום ידידותי. מה שאומר שמקשטים אותו, כן מקשטים
    ויש שם ספר שהילד אוהב ומקריאים אותו כשהוא יושב
    כשהוא יושב גם מצלמים אותו, ותולים על המקרר. כל הזמן חיזוקים גם רק על ישיבה
    הפיפי אחר כך יבוא
    להגיד לו שהוא בוגר, ילד גדול
    לא להתרגש שהוא אומר פויה להגיד שגם אבא ואמא יושבים בשירותים וזה נעים להיות עצמאי
    תסבירי לו את המושג עצמאות. תקשרי למדינה. המדינה עצמאית כי יש לה דגל, המנון, גנים, פארקים וכו
    והיא לא צריכה עזרה מאף אחד
    תשאלי אותו במה הוא עצמאי? מה הוא עושה לבד? אוכל? שותה? וגם הולך לשירותים.
    אני תמיד כותבת לילדים שאני עובדת איתם סיפור גמילה וזה מאד עוזר
    אם את מעוניינת ואת רוצה לנסות משהו אחר תכתבי לי את המייל שלך ואני אשלח לך סיפור שכתבתי לילד שעבדתי איתו.
  • גולי כל מילה בסלע

• גולי באמת תודה!

כל בוקר אני אומרת תודה לאל על המתנה הנפלאה שהוא נתן לי
  • גולי ניראה לי שסיכמה את תהליך הגמילה יפה

• גולי את מדהימה!!!
    נכון שהבאתי את כל החדר משחקים שלו לשירותים
  • בכייף

לאט לאט, לשדר לו בטחון והכל יהיה בסדר
  • גולי אמרה הכל!
    כל מילה בסלע.

שיהיה בהצלחה!

• גולי סיכמה את זה הכי טוב שאפשר