סקר: מה הייתה תגובתו של בעלול להודעת הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעיקר לראשון אבל לא משנה בעצם:)

שלי שאל בפרצוף טיפש ״איך את יודעת?״
26 תגובות
עמוד 1
  • עשיתי את הבדיקה. נתתי לו. הוא בא ואמר:״יש שני פסים״
  • ״את עובדת עליי! שקרנית!!! צבעת את זה בטוש!!!״

אח״כ זה עבר ל״אמרתי לך שיש לי סופר זרע ותיקתק אני מעבר אותך״
  • אצל להב עשינו ביחד והוא מאוד שמח וקפץ יחד איתי על המיטה ואז צעק עלי לא לקפוץ שזה מסוכן

• נהיה ככה

• חח איזה תגובות מצחיקות
    אני ישבתי על הספה בעלי נכנס בדלת אמרתי לו - מאמי שב
    קיצר הוא ישב ישר- "אני שב? שבי את מה את עומדת ואני יושב מה? מה הלחץ?"
    הבאתי לו את הבדיקה - קח, תתחיל להתפלל שזה יהיה בן חחח
    קיצור שוקיסטיות איזה 10 דקות

ואז החיבוק הכי מרגש בעולםםםםם
  • איזה בעלולים הזויים, תסלחו לי :)

• בהריון של נועה גיליתי בבדיקת דם... הייתי בעבודה בדקתי באינטרנט בטא גבוהה, התקשרתי לבעלי בוכה

• עשינו את הבדיקה ביחד, כשיצאתי מהשירותים והופיעו שני פסים חייכנו, התחבקנו, התנשקנו, בכינו משמחה וכמובן צילמתי אותו עם בדיקת ההריון ועם החיוך המתמוגג...
  • לא בישרתי לו.
    חיכינו ביחד למחזור שלא בא, והבנו לבד
  • וואו הוא היה ממש מבסוט וממש בהלם הודעתי לו על זה בטלפון ישר אחרי שסיים את העבודה
    בהתחלה עשיתי קצת פיפי על הבדיקה והיא לא הייתה
    כלכך טובה והיה פס ממש חלשש
    אמרתי לו אתה לא מבין אני בהריון!!!!!
    הוא רץ לבקשתי אחרי העבודה ישר לקנות עוד בדיקה
    וקנה אפילו 2 יש יס אור נו הספיקה בדיקה אחת שהוכיחה 2 פסים ורודים וכהים!!

איזה אושר זה היה !!
  • עשיתי את הבדיקה אצל אחותי מרוב שנבהלתי.

חזרתי הביתה... עם פרצוף כזה בשוק... איך שנכנסתי צעקתי אני בהריון!!! אני בהריון!!!

והוא בתגובה ידעתי!! ידעתי!! ראו את זה על הפנים שלך...

כמה דקות של שוק ואז הוא חייך את החיוך שלו והיה מאושר... ונישק לי את הבטן
    [/url
  • עשיתי את הבדיקת הריון כדי להיות בטוחה שאני לא בהריון

• אצלינו זה לא היה מתוכנן, אבל המחזור איחר, ולמרות ש2 בדיקות בייתיות הראו 'שלילי', המחזור לא בא ואני בד'כ שעון במחזור.
    בעלי אח כפי שאתן יודעות, אז הוא לקח לי בדיקת דם בבוקר והשבעתי אותו שהוא לא מסתכל בתוצאה לפני.
    בצהריים קיבלתע sms שיש תוצאות, לקלתע אייפון מחברה ונכנסתי לאתר של קופ'ח.
    אז לא ידעתי איזה ערך זה אומר הריון, ובגלל המסך הקטן של האייפון ראיתי רק שמעל 10 זה הריון אבל לא ראיתי כמה התוצאה אצחי.
    הייתי במתח היסטרי והתקשאתי לבעלי וצעקתי, איזו מן קופת חולים זאת?? איםה רואים את התוצאה???
    אז הוא אומר לי, תרגעי ותסתכלי יותר למעלה, אני מסתכלת ורואה שהתוצאה היא 32.
    ואז אני אומרת לו: אה, טוב, מזל טוב אבא... והוא היה בדיוק בישיבה ובקושי עצר את הצעקה של האושר.
    לי לקח בערך 3 חודשים לקלוט שאני בהריון
  • עשינו את הבדיקה יחד

קפצנו עד השמיים מרוב אושר

• חיכנו להריון הזה 7 וחצי שנים ביום שיני בעלול היה צריך לטוס לחו"ל לשבועיים
  • חיכה איתי ל2 פסים ואחרי 3 דקות התנשקנו ןהתחבקנו ורצינו לצרוח לכל העולם!!! אבל התאפקנו... זה היה הסוד שלנו.

• וואי איזה מרגש לקרוא את זה!! תןת בננה הרגת אותי!!!!
    אנחנו גם חיכינו להריון ואני הייתי ממש בלחץ כי חשבתי שאולי משהו לא בסדר (למרות שניסינו 3 חודשים בערך)
    זה היה בפורים והוא ירד לאילת עם חברים שלו שעשיתי את הבדיקה וראיתי חיובי רציתי לחכות שיחזור ולהראות לו אבל לא הייתה לי סבלנות אז עשיתי לו שיחת וידאו והראתי לו את המקל
    הוא השתתק ולא הצליח לדבר אחרי כמה דקות הוא אומר לי ״נרגעת?״ חחחחחחחחחח
    שהוא חזר קיבלתי כזה חיבוקקקקקקקקק

• קיצר, אני מבינה שבעלולי יצא הכי טיפש פה :) עכשיו הזכרתי לו את זה - אמר שהזיכרון שלי דפוק ונעלב
  • אנחנו חיכינו להיריון שנה וחצי.. אני סיימתי לעבוד מוקדם והלכתי לסופר פארם לקנות בדיקה (היה לי איחור יומיים) עשיתי בדיקה ויצאו 2 פסים חזקים

• טוב, אצלי פחות דרמטי מחלקכן:

בחודש השלישי של הניסיונות להיכנס להריון היה לי איחור של יום, עשיתי באותו חודש בדיקת ביוץ אז ידעתי בדיוק מתי אני אמורה לקבל.

יצא פס חלש - חלש. לא הייתי משוכנעת ב-100% שאני לא מדמיינת אותו כי אני רוצה. עשיתי עוד בדיקה, אותו סיפור. אז עשיתי בדיקה של חברה אחרת ושוב חלש! מה יהיה? התקשרתי לאישה שממנה קניתי את הבדיקות באינטרנט והיא אמרה: "מזל טוב! את בהריון!", ואני מתלהבת: "באמת?? ייייייישששששששש!!! אני מתקשרת לבעלי. ביי." וניתקתי לה.

• תות בננה - איזה יופי.....

טוב אז ככה - הריון ראשון
    ניסינו מעל שנה, ללא הצלחה, וזה היה הנסיון הראשון שלנו אחרי איקקלומין. סיכמנו שאם אני לא בהריון הבעלול הולך לעשות בדיקת זרע.
    ב 01.04 היתי בתאונת דרכים די קשה (אוטו טוטלוסט ואני הפוכה עם האוטו בתעלה - איזה אידיוט נרדם על הכביש והתנגש בי). עד כשהגיע אמבולנס הצלחתי לצאת מהאוטו בכוחות עצמי (ותודה לגמישות שלי). לפרמדיק הראשון שיצא אמרי שיש מצב אני בהריון (כי בכל זאת ניסינו והיתה לי הרגשה שאני בהריון), הקיצר הוא נלחץ ויש השכיב אותי במאמבולנס וטסנו לבית חולים. בבית חולים עשו לי בדיקת שתן והיה שם פס אחד מאד ברור שהשני היה כמעט דמיוני, האחות אומרת לי נראה שזה הריון, והרופא אמר ממש לא! לכי לרנגן לראות שלא שברת איזה צלע!
    הקיצר כולי מבואסת ובוכה, עשיתי רנטגן, חזרנו הביתה עם הבעלול. ושבוע אחרי זה כשהמחזור לא הגיע הלכתי לרופא נשים ואמרתי לו את כל הסיפור. הוא הפנה אותי לבדיקת דם ואמר ברגע שיש תוצאה שלילית ניתן לך הורמונים לתחילת מחזור.
    התוצאה יצאה 586!!!
    התקשרתי לבעלול ואמרתי לו "אביבי לא צריך לעשות בדיקת זרע!!!" והוא שאל מה? למה לא? מה הצלחנו? באמת? אני לא מאמין! איזה כיף. וכשחזר הביתה התחבקנו והתנשקנו.

הריון שני, החלטנו שאנחנו נתחיל לנסות, והצלחנו באותו החודש לעשות רק פעמיים. לי התחילו בחילות קלות וזהו. עוד לפני האיחור, בעלול קבע "את בהריון!" ואני לא האמנתי כי בראשון לקח לנו הרבה זמן. הקיצר הוא הלך קנה לי ערכה וגרם לי לעשות פיפי על מקל. יצאו שתי ספים חלשיייייייים. אני יוצאת עם המקלון ומראה לו אז הוא אומר, "את רואה אני צודק, שוב פעם דפקתי וניפחתי אותך".

ווואי מגילה!
  • טוב בראשון הוא היה מרוגש עד עמקי נשמתו, חיבק אותי ורעד מהתרגשות כולו היה אדום ומרוגש.
    בבאים אחר כך- אני קמתי מוקדם כדי לעשות את הבדיקה על הבוקר וכשזה היה חיובי אני בשיא ההתרגשות רצתי אליו להעיר אותו ולהראות לו את הבדיקה והוא מסתכל אה חיובי? יופי מזל וסיבוב שני, הוא חוזר לישון......

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • עשינו את הבדיקה ביחד בגלל שהיה לי איחור במחזור אני על האסלה והוא לידי זה היה ממש מהר כשהופיעו 2 קווים אני בכיתי ובעלי מממש התרגש וגם הזיל דמעה
  • חחחחחח איזה סקר לעניין!
    בעלי הסתכל עלי במבט טיפשי ושאל "מה זה אומר?" כשצחקתי מהתגובה שלו אז הוא שאל אותי אם אני צוחקת עליו... אמרתי לו שלא שאני רק צוחקת מהתגובה ואז התחלתי להסביר כמו לילדים "כששני אנשים שוכבים, אז אם הם לא שומרים כמו שצריך האישה נכנסת להיריון ואחרי 9 חודשים נולד ילד קטן וחמוד" הוא עמד דום ולא ידע איך להגיב אחרי כמה שניות הוא הרים אותי באויר וצרח מאושר שהוא הולך להיות אבא...הוא כל-כך רצה ילד שכנראה הוא היה המום
    כל בוקר אני אומרת תודה לאל על המתנה הנפלאה שהוא נתן לי
  • בעלי אמר לו ווואלה??!! אמרתי לך שאת בהריון לא היית צריכה לעשות בכלל בדיקה

• בהיריון הראשון-
    כשהכרנו אמרתי לו מראש שאני לא נוטלת גלולות ועשוי לבוא היריון- זה היה מקובל מבחינתו ולכן חיכינו להיריון. אחרי חודשיים של זוגיות חיכינו למחזור שלא בא- החלטו לחכות לאיחור - חיכינו יומיים ומיהרנו לסופר פארם לקנות ערכה לגילוי היריון- פחדתי מהתרגשות להסתכל- כך שהוא היה צריך לבשר לי את הבשורה- בהתחלה לא ממש היה פס נוסף - אבל דיי מהר התחיל מן פס אדום בהיר והבנו שזה היריון- בעלי חיבק אותי חזק ומרוב התרגשות בלט לו וריד בראש- אחרי הבדיקה התחלתי לדווח על המצב החדש....
    ההיריון השני הגיע מהר מכפי שציפינו- נקלטתי להיריון שבעה שבועות אחרי הלידה של שמואל- גילינו שאני באיחור- חשבו בהתחלה שהלידה גרמה שינוי ובלבול במחזוריות- חיכינו וחיכינו והחלטנו שאם עד הראשון לחודש לא אקבל אלך לבדיקת בטא וכך עשיתי- לא היה לנו אינטרט בתקופה הזו אז בעלי הוא זה שנכנס לבדוק את התוצאות באינטרנט והתקשר לבשר לי - אני זוכרת את ההתלהבות שלו שהצליח לעבר אותי פעמיים במיידי והתרגשנו יחד. אני כמובן התחלתי להתקשר לדווח על המצב החדש...
    ההיריון השלישי היה משמח לא פחות. ניסינו שוב לשבור שיא מהירות בקליטה להיריון, אך לצערנו לא הלך לנו הפעם- כל פעם שהיה מגיע מחזור הייתי בוכה- הוא אמר שהוא שמח דווקא כי כך הגוף שלי נח וגם אנחנו- בפעמיים לפני שגיליתי היריון קנינו ערכה שמזהה היריון שלושה ימים לפני איחור- והאכזבה הגיעה עם התוצאות השליליות- באותו החודש החלו אצלי הפרשות וגילו אצלי דלקת - קיבלתי תרופות חריפות ותיארנו לעצמנו שלא יהיה היריון בגלל התגובות הקשות של הגוף שלי לטיפול הרפואי. אבל לא יכולתי להתאפק ביום שבו הייתי אמורה לקבל הלכתי לבדיקת דם ואחרי שביצעתי אותה- התקשרתי לבעלי שביצעתי את הבדיקה- בסביבות השעה שלוש- בעלי מתקשר אליי ומבשר לי שיש לי בטא 3- אפילו שזה נמוך הייתי מאושרת עד הגג והתקשרתי לדווח על המצב החדש... כל יומיים עשיתי בדיקה רק שבמקום להכפיל זה שילש וריבע- התחלתי לפנטז על תאומים, אך בבדיקת האולטרסאונד גילו רק עובר אחד וזה שימח אותי בכל זאת כי בבדיקה גם גילו דופק והינה היום אני מחכה ללידה שאמורה להגיע בכל יום.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה