גזים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איילה שלי בסופ"ש בת חודש ויש לה המון המון גזים בעיקר בלילה... עצוב לי לראות אותה סובלת. היא מתקפלת מכאבים ונעשית אדומה.
    חברה המליצה לי על טיפות להרגעה בשם בייבי זים או משהו כזה..
    שאלתי את הרוקח והוא לא המליץ. אמר שיש לזה תופעות לוואי ושהוא לא לוקח אחריות.
    מישהי מכירה משהו אחר שבאמת יכול לעזור ולא יעשה לבייבית שלי תופעות לוואי מוזרות? כי גם ככה היא סובלת...
    תודה.
3 תגובות
עמוד 1
  • .
    לא מכירה. נתתי גרייפווטר וסימיקול ואני לא יודעתאם זה באמת עזר.

• גם לקטנה שלי יש גזים ואני לא נותנת שום תכשיר...
    אני שמה אותה על הבטן עםמוצץ והיא נרגעת זה עוזר לה לשחרר...
  • אני נתתי גרייפווטר - לא יודעת אם זה תמיד עזר. פעם כן פעם לא. אבל היא לא לוותה את זה הרבה מאד... רק כשנתתי תחליף.
    כשראיתי שזה קורה מיד אחרי תחליף - המשכתי בהנקה וזה נעלם...

אבל כשכאב עשיתי לה עיסויים על הבטן עם כיוון השעון וגם במקלחת עשיתי לה את זה...
    אני חושבת שיש בנות שהשתמשו בדברים אחרים...
    נחכה שיגיבו...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה