שיתוף+ שאלה על מי שפיר וייעוץ גנטי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוברת עליי תקופה לא קלה בלשון המעטה, הראש שלי כל היום טרוד בבדיקת מי שפיר שאני כל כך בשאיפה לעשות

19 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שאצלנו הייעוץ גנטי בסורוקה וכך גם המי שפיר
    איפה אצלכם עושים את הייעוץ?? יכול להיות שהם דווקא כן מפנים לשם
    תתקשרי לבדוק אני מאמינה שיגידו לך למי הם
    מה עושים בייעוץ גנטי אני לא יודעת לא עשיתי בהריון מלבד הבדיקות הראשוניות
    אני חושבת שזה על אותו משקל
    שיהיה בהצלחה והמשך תקין!!

• הייעוץ הגנטי זה אצל בפורופסור אחד בצ'ק פוסט בחיפה... זה דרך מכבי.
    ואני רוצה לעשות את המי שפיר בבית חולים ליד הבית (לא בחיפה).

• אהההההה אז לדעתי הכי בטוח שתתקשרי גם לבית חולים לבדוק איך את יכולה לעשות דרכם ו
    ותדברי גם עם הפרופסור ותוודאי למי הוא שולח יכול להיות דהוא בעצמו עושה גם את הדיקור???

• לא לפי מה שהבנתי הוא לא עושה דיקורים...

• את האמת שאין לי מושג
    מאלחת לך רק בשורות טובות - שיהיה לך הריון קל תקין בריא וארוך

• לא מבינה בזה- אבל מאחלת לך להיבדק אצל הרופא הטוב ביותר ולקבל תוצאות טובות אף יותר- אמן!!!!!!!!!!!!!!!!

• ייעוץ גנטי עושים בדרך כלל לפני ההיריון הראשון אלא אם כן מוצאים סיכון מוגבר במהלך ההיריון.

האחות נותנת לך ולעלך טופס למילוי שואלת שאלות על העדה שלכם וכו'... ולפי תוצאות השאלות היא שולחת אותך לבדיקות דם של על מנת לבדוק אם את נושאת גן של איזשהי מחלה...

אם הבדיקות שלך יהיו תקינות אז הכל תקין
    אם משהו לא יהיה תקין (חס וחלילה) עושים בדיקת דם זהה גם לבעלך
  • ייעוץ גנטי נותן לך שכלול מוערך וטוב יותר של הסיכונים
    יכול להצביע על מום מסוים אם הסקירה רמזה לך
    יכול לתת סיבה לתוצאה לא טובה של בדיקת הדם של השקיפות כאשר השקיפות תקינה
    ייעוץ גנטי יכול להציע לך לעשות מי שפיר או לחילופין פתרונות אחרים כמו סקירה ממוקדת
    אני הייתי הולכת קודם לייעוץ ומשם מחליטה מה הלאה
    אני מאמינה בלב שלם שיהיה בסדר. הכי חשוב שהסקירה יצאה טובה ותקינה
  • אסתר- אני מניחה שאת מדברת על הבדיקות הגנטיות, שאותן כבר עשיתי לפני ההריון הראשון. אני הולכת לייעוץ גנטי בשביל לעשות מי שפיר, כי בבדיקת חלבון העוברי לא יצאה לי טובה

• אני יכולה לייעץ לך רק מנסיון אישי.... אני לא חיכיתי לייעוץ גנטי, יומיים אחרי שחזרה לי הבדיקת חלבון העוברי לא טובה עשיתי את הבדיקה...
    והאמת שתודה לאל אחרי שהיא חזרה תקינה לא הלכתי לייעוץ גנטי יותר, לא רציתי שיבלבלו אותי ויכניסו לי חששות לכל תקופת ההריון, בררגע שהמי שפיר היו תקינים סגרתי את הנושא ....
  • מי הפנה אותך ליעוץ?
    תראי אותי הפנו מהקופה ליעוץ בקפלן והלכתי ועשיתי יעוץ ובסוף היעוץ
    היא אמרה לי אם את מעוניינת לעשות מי שפיר אז אפשר מחר
  • מי הפנה אותך ליעוץ?
    תראי אותי הפנו מהקופה ליעוץ בקפלן והלכתי ועשיתי יעוץ ובסוף היעוץ
    היא אמרה לי אם את מעוניינת לעשות מי שפיר אז אפשר מחר
  • אף אחד לא הפנה אותי לייעוץ, יש לי רופא מת, שאומר שהכל בסדר

• תראי מניסיוני האישי,
    שאותי הפנו ליעוץ גנטי, נסעתי לרמת גן ליועץ (אני מאשדוד), הוא יועץ חיצוני, לא שייך לאף בית חולים, הוא אמר לי ישר, מצד אחד לעשות, מצד שני אין סיבה, נתן לי בעל זאת אישור לקופה!
    עם האישור הנל הייתי צריכה פשוט להוציא טופס 17 למקום שבו אני רוצה לבצע את הדיקור.

שורה תחתונה, אני מצחעה לך ללכת ליעוץ, ה1.5 ממש קרוב כבר.
    ושם תדעי כבר הכל.

שיהיה בהצלחה!!!!!

• הבדיקה עצמה ממש לא כואבת...כמו בדיקת דם קלה
  • למרות שיש לי שכבת שומן מכובדת בבטן בלי קשר להריון??

• מאמוש תרגעי קודם כל החחץ לא מוסיף כלום
  • את יכולה לקבל כאן פרטים נוספים על מי שפיר, מקווה שזה יעזור בקבלת ההחלטה..מי שפיר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה