שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות!

יש לי כאבים חזקים מהלילה שלא מרפים בגב תחתון ובבטן. האם אני צריכה ללכת למיון?

תודה.

14 תגובות
עמוד 1
  • זה נשמע כמו צירים ובשבוע שלך בהחלט יש מצב
    לכי למיון יש מצב שתחזרי עם תוספת
    בהצלחה

• תמיד כדאי ללכת לבדוק בשביל להיות רגועים
  • מה המצב?
    תעדכני
  • בנתיים לא הלכתי למיון, אני עוד מתלבטת.אין לי הפניה ואם לא יהיה משהו מיוחד אז יחיבו אותי בתשלום מלא. לא יודעת מה לעשות?!

• מתקשרים למוקד של הקופת חולים אם את בכללית אז *2700
    ומדברים עם אחות ומבקשים ממנה לפקסס הפניה לבית חולים ואז נוסעים למיון יולדות וההפניה מחכה שם,

• אם הכאבים עדין קיימת אני הייתי עולה למיון
    אולי
    אולי
    אולי
    אולי
  • האמת שאני הייתי מחכה עוד קצת אם זה צירים אז זה רק התגבר ועדיף להיות בבית בנוחות....
    ואם לא אז לפחות עברת את הכאב בבית ולא במיון בהמתנה
  • תתזמני!

ובכלל אני חושבת שבשבועות כאלה לא צריך הפנייה.

שיהיה בהצלחה. אם זה כואב מאד ומגיע בתדירות קצרה- לכי!

• אחרי 19 בערב אפשר בחינם ומחייבים את הקופה שלך, ככה אצלי. תבררי וגם אולי בשבוע כמו שלך לא מחייבים, צריך הכל לברר
  • נו היית במיון בסוף? איך את מרגישה?
    [center]
  • נשמע התחלה של צירים...

בהצלחה ותעדכני...

אני הייתי מחכה עוד קצת בבית(אני חיכיתי מלא.. הגעתי עם פתיחה 5

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה