היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ביום 37 , מחזור לא סדיר בין 24-35 יום, אין לי מושג מתי היה הביוץ, ביום 34 עשיתי בדיקה ביתית- ויצא שלילי כבר 4 ימים שאני לא ישנה טוב נרדמת רק לשעתיים ומתעוררת ב4 ב7 חוזרת לישון ומתעוררת ב-9 עם כאבים בחזה, וכאבי בטן , ואין סימן למחזור הפד נקי, דחפתי מגבון והיה אתמול לפנות בוקר טיפה ודם , ואתמול בערב בדקתי והיה כתם קטן חום יש סיכוי שזה השתרשות??
7 תגובות
עמוד 1
אפרת, יש סיכוי שזה השתרשות ויש סיכוי שזה הריון, הכי טוב לדעתי שתלכי לעשות בדיקת בטא ואז תהיי בטוחה, לכי ביום ראשון על הבוקר לעשות בדיקת דם, בהצלחה
היי,
הבדיקות הביתיות לא תמיד מדוייקות.
הלוואי שזה השתרשות...מחזיקה לך אצבעות
תמתיני עוד כמה ימים ואם המחזור לא יגיע תעשי בדיקה חוזרת או בדיקת דם שהיא הכי אמינה.
בהצלחה!
תמיד יש סיכוי צריך להיות אופטימיים ולהאמין
מקווה לטוב למרות שנראה לי שאני מתחילה להרגיש את המחזור
גם אם את מתחילה להרגיש התכווצויות. אני לא מדברת על מקרה שאת ממש רואה דם של מחזור
זה עדיין יכול להיות הריון אני גם חשבתי שקיבלתי וזה היה התכווצויות של השתרשות