היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאז שאמילי במשפחתון והיא קמה כל בוקר באותה שעה, יש סדר יום דיי ברור בארוחות. היא אוכלת בקבוק בבוקר, אח'כ פירות לארוחת עשר, בצהריים מרק ופה מתחילה הבעיה שלי.
הארוחה הבאה אחרי המרק היא בסביבות 3, ובגלל שהיא אוכלת כל 4 שעות אז הארוחה הבאה תהיה ב7, ואז ב8 צריך להיות בקבוק עם דייסה לפני השינב. ברור לכן שהיא בחיים לא תאכל בקבוק דייסה ב8 אם אכלה לפני שעה.
השאלה שלי, מה אני יכולה לתת לה ב7 כנשנוש ע'מ שיחזיק אותה שעה אבל שישאיר מספיק מקום לבקבוק עם דייסה לפני השינה?
חשבתי על גרבר שזיםים ועל הדרך לעזור עם העצירות, אבל היא כבר אוכלת פירות בבוקר, אז עוד פעם? לא הרבה מדי?? מוצרי חלב עוד מוקדם, אז מה כן?
12 תגובות
עמוד 1
גרבר שזיפים לפני לילה....נשמע נועז
מיצי, מרוב שהיא 'יולדת' את הקקי הזה, לא אכפת לי שייצא בלילה....
את אומרת חטיפים.. איזה חטיפים חוץ מבייבי ביס?
עוד מישהי עם טיפים??
היא חייבת בקבוק לפני השינה ממש? מה אם תתני לה את הבקבוק עם הדייסה ב7? היא עדיין תישן טוב בלילה לא? אלא אם כן היא לא תירדם בלי הבקבוק...
זה גם מטעמים אגואיסטיים שדייסה מחזיקה אותה יותר בלילה, וחבל לי 'לבזבז' את השעות האלה.. וגם יכול להיות שהיא לא תירדם.. זה חלק מטקס השינה שלנו מגיל יומיים
אולי ביצה מרוסקת עם קצת מיץ של עגבניה? אני התחלתי אתמול, וגם זה יכול לעזור לה עם היציאות.
מיכל
אולי ביצה מרוסקת עם קצת מיץ של עגבניה? אני התחלתי אתמול, וגם זה יכול לעזור לה עם היציאות.
מיכל
לדעתי,את מצויינת! דייסה לפני-השינה זה מצויין,את נותנת לילדתך את ההזדמנות, שתלמד להרגיל את עצמה באופן-עצמאי להירדם לבד! וכמובן לישון כמה שיותר שינה-רציפה בלילה (זה ממש לא צורך אגואיסטי מבחינתך לדעתי,אלא ראיית טובת-הילדה מעל לכל).
לגבי-הנישנושים, הייתי נותנת משהו לכרסם,את מכירה את המתקן מרשת,מסופר-פארם,שאת יכולה לשים בפנים מלון/אבטיח וכו' והילד מוצץ אותו?
הבייבי-ביס נפלא בעיני,כי הוא מסיס והוא נמס בפה!
לגבי גרבר-שזיפים זה נפלא!
אני חושבת,שילדתך מאוד מפותחת עם אוכל,חמסה ושאת יכולה להעז ולנסות כמה שיותר מגוון (כמו שעושים עם ילד שני ואילך
מיכלי יקירתי... התגעגעתי אליך.
אני בהחלט אנסה מה שאת אומרת כי אמילי אמנם מוטורית רק מתחילה להתהפך והמשפחתון תורם לה בכך רבות, אבל עם אוכל בהחלט אין בעיה, חמסה...
זאת בידיוק בידיוק הבעיה שאני העלתי פה לפני 3 חודשים!!!! מילה במילה!
אני נותנת ב 5 וחצי 6 בערב לפעמים בייביביס, לפעמים חלבה, לפעמים בקבוק 120 בלי דייסה , ועכשיו התחלתי קצת לחם עם ממרח תמרים! וכמובן מים ואז הבקבוק עם הדייסה ב 8 לפני השינה.
ביצה, חביתה, פירות- גם פעם שניה ביום זה בסדר לדעתי טעימות מהאוכל שהכנת לצהריים
תני לה ב 7 כתמטמינים.. חטיף מעולה ובריא ויחזיק לך אותה לעוד שעה