התהפכות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    מאיה התהפכה מס פעמים בודדות,היא לא מתגלגלת בחופשיות .נראה לי שזה כבר הגיל?!
    מה לעשות?

[[url=http://www.familylobby.com]
3 תגובות
עמוד 1
  • מאמי בת כמה היא?
    אני יכולה להגיד לך שנהוראי תמיד היה פעיל 555
    זחל הסתובב רקד עשה הכל חוץ מלהתהפך
    לא נלחצתי. נתתי לו את הזמן שלו + תרגילים והנה, רגיל בגיל 7 חודשים הוא התחיל להתהפך
    היום הוא כמו טיל

• אני לא רואה בת כמה היא.. אבל אם אני זוכרת נכון היא צריכה להיות סביבות חצי שנה..
    אמילי בת חצי שנה וגם התהפכה כמה פעמים בודדות למרות שאני מכירה את כל התרגילים בעולם. מה שתרם לנו מאוד זה שאמילי הלכה למשפחתון, יש לה קפיצה מאוד משמעותית בהתפתחות.
    כל ילד והקצב שלו. תקפידי להניח אותה הרבה על הבטן, לשים צעצועים גם בצדדים כדי לגרות אותה להתהפך. ותאמיני לי שזה יגיע..
  • לא להילחץ.
    היא בת חצי שנה וזה הגיל. אם היא עשתה את זה פעמים בודדות זה אומר שהיא בדרך הנכונה.

את יכולה לעזור ולחזק אותה בזה שאת מראה לי איך מתהפכים.- חשוב ל2 הצצדים.
    יש הרבה תרגילים ביוטיוב על התהפכות- תציצי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה