היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יאני היחידה שנשארתי בבית ?נראה לי מלא רעש להוציא את הקטנציק
15 תגובות
עמוד 1
גם אני בבית לצערי
גם אנחנו בבית... גם יותר מדי רעש וגם היא הולכת לישון ב8 וחצי
גם אנחנו לא יצאנו איתו, הוא עוד קטן מדי גם ככה, הוא לא יהנה... הוא ישן ואני הולכת למשמרת לילה
אנחנו בבית וכיף לנו
אנחנו יצאנו ממש מוקדם וחזרנו כבר לקראת 9, הספקנו בדיוק לעשות סיבוב בטיילת ובדוכנים לפני שהתחיל כל הבלאגן... כשהתחילו עם הצפצפות פרשנו
כן זה השעה שהרגלתי אותו מקלחת.ולחשון ב8 וחצי אין טעם הןא קטנטן סתם יסבול.. לא נורא מחר יהיה כייף.בצהריים על האש!!!!. אה ויום עצמאות שמח אם לא אמרתי!!!!
גם אצלי אותו סיפור ב 9 הוא כבר חרפ לי ואין צ'אנססססס שאני אהרוס למלאך את השינה חח חג עצמאות שמח מאמי!
גם אנחנו לא עצאנו
גם בגלל לולי, זה מיותר הומה ורועש לדעתי וגם כי תיכננו להביא סרט לסדר את הריצפה בסלון ולהזמין אוכל סיני אז זהו.... שהסידי היה סגור ואין סרט. (בכל האינטרנט המטופש הזה לא הצלחתי למצוא צפייה ישירה) ובקיצור הסתפקנו בלטחון אוכל ולשמוע את הזיקוקים
יצאנו ככה ב7 וחצי וחזרנו ב9 וחצי, קנינו שטויות מנצנצים וראינו זיקוקים.. לינוי התעייפה אבל מאוד נהנתה.... היה בהחלט נחמד ואני עייפהההההההההה
[center]
גם אני בבית.. לשמחתי
היינו בסרט מקסים ומומלץ מחוברים לחיים חזרנו לא מזמן.
היינו בפארק כפר סבא. היה ממש שמח!
ראינו זיקוקים והלכנו לאכול ביטבתה !
באמת תמיד-תמיד קר בחג הזה - אני קופאת ושונאת להדחס עם כל אלפי האנשים, אבל לא יכולה לאכזב את בריאל, היא כ"כ חיכתה לזיקוקים!
ארז ועידן יצאו בלעדינו אוריאן נרדמה דקות ספורות לפני שהתכוונו לצאת....