היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מתה עלייך!! נשארתי בבית כי העדפתי שאמא שלי תצא במקום להשאיר אותה עם ליעדי וגם תכלס אם היא לא הייתה יוצאת כנראה הייתי נשארת כי בזמן האחרון אין לי כוחות נפשיים להסתובב ולראות הרבה הרבה אנשים חחח
גם אני קצת התבאסתי . שנה שעברה גם לא ממש נהניתי בעצמאות בדיוק היו לי בחילות.של השליש הראשון אבל לא נורא הרי הסיבה לזה שאנחנו בבית שווה הכל!!!!
שטויות, תעשי לך ערב בכיף בבית!!!! שנה הבאה שהוא יותר יבין, תוכלי לצאת איתו בכיף!!! אל תיהי עצובה, ילדים זה שמחה!! שרק יהיו בריאים!!! החגים חוזרים כל שנה, אבל הזמן שלך איתו לא יחזור לעולם תהני מכל רגע!! "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
לא להיות עצובה חמודה! תחשבי שזה באמת בחירה שלך ואת האמת שעם הקטנים אין מה לעשות בחוץ. וטוב שנתת לאמא שלך להתאוורר כי היא עוזרת לך המון עם ליעד נכון? אז תחשבי שהכל לטובה!
תודה בנות אתן צודקות.. אני אהנה כבר מחר בעל האש בע"ה
גם אני נשארתי בבית... כבר היינולבושים כולם ואוריאן נרדמה ואז התחלנו לדבר על זה שתכל'ס היא סתם תסבול
בקטנה מאמוש גם אני בבית.....
שימי לך סרט טוב עם פופקורן ותתפנקי לך
את באמת לא מפסידה כלום, רעש ומנצנצים יהיו כאן גם בשנה הבאה
כמה שאתן מקסימות
תאמיני לי שאת לא מפסידה סתם דוחק, דחיפות, המון אנשים וספריי אני קפצתי על המציאה שבעלי הציע שלא נלך לבמות
אני חזרתי לפני שעה בערך.. אם זה היה תלוי בי.. אני הייתי נשארת בבית.. אין מקום לזוז, רעש, ספריי. מה שאני רוצה להגיד לך מאמי שאת באמת לא הפסדת כלום