עצבניתתתתתתת תרגיעו אותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק פה אני יכולה לפרוק! אאאהההההההההה
    המשפחה של הבעל החליטה שהם באים לבקר עד פה הכל בסדר,
    ואז בעלי אומר לי שאם אבא שלו יעשן בסלון אז לא להגיד כלום,
    אם אבא שלו יעשן בסלון אז גם אחים שלו והחברות שלהם, הם מעשנים כמו קטר כל דקה סיגריה, לא אכפת להם מכלום,
    אני אסמתית וגם הילדה, וחוץ מזה העשן ניספג בספות ובוילונות,
    מילא אבא שלו יעשן זה לא כל כך נורא כמו שכולם יעשנו פה!
    אוף! מה הבעיה שלו לומר להם לעשן במרפסת?
    מה יקרה כשיהיה פה תינוק?
    אין מצב שאני יסכים, חוץ מזה זה אומר שאני לא יכולה לשבת איתם בסלון אם הם מעשנים פה,
    אני עצבנית!!!!!!

14 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אז הית זורקת בסבבה כזה חברה מי שרוצה לעשן בבקשה שיצא למרפסת כי התינוק פה נחנק או משהו בסגנון
    למה את צריכה להתבייש זה הבריאות שלכם?
    את לא צריכה להתעצבן

• פשוט תגידי להם שאצלכם בבית לא מעשנים.. רק במרפסת.. חבל על עצבים שלך מאמי..
    אצלנו בבית בשום פנים ואופן לא מעשנים,, אני ממש לא מסכימה מי שרוצה לעשן יוצא למדרגות. אני מעשנת במדרגות וגם בעלי וכל מי שמתארח אצלנו..
    את ממש לא צריכה להתבייש..

• אני במקומך הייתי אומרת בצורה מנומסת שאת בהריון ואסור לך להיות ליד אנשים מעשנים ושיעשנו במרפסת.
  • אני פשוט אומרת כמו שאמרו הבנות כאן בצורה מנומסת שלא מעשנים בבית
    ושיצאו למרפסת זה לא שהם צריכים לצאת החוצה או לרדת למטה סה"כ לצאת למרפסת
    מאז שהייתי בהריון גם אבא שלי וכל מי שבא אלינו יודע שאצלנו לא מעשנים (כולל בעלי שיוצא החוצה)
    יהיה בסדר

• תאמת, לא מבינה את בעלך!
    נראה לי הזוי לעשן בבית כשיש ילדים ואשה בהריון.
    במיוחד אם אתן סובלות מאסטמה.

• בעלי שפוט של אבא שלו!
    הוא לעולם לא יענה לו או יעיר לו,
    בדרך כלל גם אין סיבה, סך הכל אני אוהבת את חמי
    אבל בעלי החליט שזה חוסר כבוד להגיד לו..
    וכמו שצפיתי תהילה עכשיו בקוצר

• אני מבינה את הכבוד של בעלך לחמך.. אבל במקום חמך נראה לי הגיוני שהוא יתחשב בך לא?? בכל זאת את בהריון ויש ילדה קטנה... מן הסתם הוא צריך להבין לבד..
    אפילו כשאני בחוץ מארחת אצל אנשים והם מדליקים סיגריה ישר הם שואלים אם זה מפריע לי (כי אני בהריון)

• אנחנו אחרי.. תהילה עם קוצר אחרי אלנהציה
    מקווה שהלילה יעבור שקט

• ממש חוסר התחשבות לעשן בביתך באמצע הסלון,שתרגשי טוב.....

• באמת מעצבן! במיוחד שתהילה בקוצר עכשיו..
    כבר אלנהציה שניה מאז שהלכו

• לנשום ולנשוף לנשום ולנשוף לנשום ולנשוף לנשום ולנשוף
  • סליחה - בית גם שלך! תגידי גם לאבא שלו שאת בהריון (אם הוא לא שם לב) ואת אסמתית וגם הילדה ושבשום אופן לא ייעשנו בבית. ותגידי לבעלך שיירגע מיד!!! הוא אמור לתמוך בך ולא ההיפך... קביני... עם הבעלים החר..... האלו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה