רוצה לשתף אתכן במשהו אישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אני לא אוהבת חגים משפחתיים!
    ועכשיו אני אסביר למה
    אני אם חד הורית היה לי בן זוג 5 שנים שהוא גם אבא של אלין שלי אחרי שהמר בחור בגד בי נפרדו דרכנו כשאלין היתה בת 3 חודשים
    ומאז אני לבד מבחירה אני חושבת שהפרידה והבגידה השאירה אצלי איזו שריטה די עמוקה בכל מה שקשור בגברים
    אני לא רוצה לצאת שוב ואני תמיד מתרצת את זה שאני עובדת קשה מאוד ויש לי את אליני ולא בא לי להכניס אף אחד לתוך המעגל הזה שבניתי לעצמי
    אבל תמיד תמיד תמיד רציתי עוד ילד אז כשאלין הגיעה לגיל 3 החלטתי לעשות ילד מתרומת זרע כי אני מאוד רוצה ילד נוסף
    ויש לי קשר מאוד רעוע עם אמא שלי היא לא ממש בקשר איתי והיא מופיעה רק בימי הולדת של אלין אז אני די נדפקתי מכל הכיונים לא משפחה ולא בעל
    יש לי חברה מאוד קרובה שאני כמו בת בית גם אצל ההורים שלה אז בחגים אני אצלהם אבל זה עדיין לא המשפחה שלי
    אז תמיד החגים המשפחתיים האלה עושים לי קצת צביטה בלב
    מזל שיש לי את האוצרית שלי הנסיכה האור של חיי אלין והעובריקו המתוק בבטן שבשבילם אהפוך את העולם כדי שחייהם יהיו יפים יותר
    סליחה בנות על החפירה היתי צריכה לפרוק

37 תגובות
עמוד 1
  • בס״ד

וואו אין לי מילים
    קבלי חיבוק עננננק עננננק
    והלוואי ובאמת תמצאי את הגבר שתדעי שאיתו זה זה..

• אוי מאמי שלי, כואב לי לשמוע

• אוי מתוקה שלי

• תודה בנות

• אני זוכרת שסיפרת שאת אם חד הורית.. אז הייתי בטוחה בהכרת מישהוא, לא שאלתי אף פעם

• את מרגשת אותי

• קודם כל, אני חושבת שצריך להוריד לך את הכובע
    על האומץ ועל ההתמודדות שלפעמים היא לא קלה.

אני חושבת אבל שיש חלל בחיים שלך שהוא ריק ואת החלל הזה יכול למלא בן זוג
    אני מבינה שנבגדת ומתארת לעצמי כמה זה כואב וכמה זה משפיל
    אבל יש גם גברים אחרים ולך מגיעה זוגיות עם גבר טוב ונאמן.

אני מבינה מההודעה שלך שכואב לך וחסר לך
    ובאמת חבל שאין לך קשר טוב עם אמא
    האם זה פתיר? או שאין תקווה?

אני מציעה לך ללכת לטיפול, על מנת להעצים אותך ולצאת חזקה ומחוזקת
    או לקבוצת תמיכה לאמהות חד הוריות
    אני חושבת שאת יכולה לצאת מאד מאד מחוזקת מזה
    גם לרפא פצעים מהעבר וגם דברים שיעזרו להתמודדות יום יומית

מאיפה את? אני תמיד שמחה להכיר חברות
  • מאמי לא ידעתי את הסיפור שעכשיו סיפרת

• וואו ריסקת אותי! בא לי לאמץ אותך ואת אלין

• בנות שוב תודה

• אני מאשקלון

• את רחוקה ממני וחבל...

• חוץ מחיבוק ענק
  • כל הכבוד לך!
    למרות שאת חושבת שלא צריך להוריד בפנייך את הכובע- צריך!, כי לפרנס ילדה לבד, ולבנות לך משפחה איתה לבד זה לא מובן מאליו.
    למשל, יש כאלה שיבחרו לחיות רק מקצבה,
    והבטחת הכנסה, ולחיות מביטוח לאומי, ולא להתפתח ולא לגדול ולא נעליים. כי מבחינתן אם חד הורית זה שוד ושבר ואוי ואבוי והחיים נגמרים ואיזה מסכנה אני וזהו.
    את לא שם, על זה מגיע לך כל הכבוד!

איזה נתונים חיצוניים בחרת שיכולים ליהיות בגנים של העוברונצ'יק?
    בחרת בלונדיני עיניים תכלת מבנה גוף רזה וספורטאי? מה בחרת?

• ליאורה, יקרה,

אני בטוחה שלא פשוט המצב שלך, ושמחה שבחרת ללכת עם הלב ולהביא ילד נוסף למשפחתך הקטנה והאהובה.

• מדהימה....

• ואווו נשמתי חיבוק ענקי!!!!

• מיצי
    תראי את באמת קלעת בול לבחירה בלונדיני עם עיניים כחולות ואני אסביר גם למה כי אני ואלין בלונדיניות עם עיניים כחולות אז רציתי שיהיה דומה לנו
    וקרן תאמת שגם סבתא של אלין (אמא של אבא שלה)למרות שהיא כבר לא חמותי אבל עדיין בקשר טוב איתנו ואני ממש שמחה שלפחות יש סבתא אחת שהיא מאוד נוכחת בחיי הילדה

• את אישה מיוחדת...
    אני עם דמעות בעיניים.. לא חושבת שיש נשים רבות שהיו נוהגות כמוך.
    אני בטוחה שיום יבוא ותכירי את הגבר של חייך, כי אני מאמינה שלכל סיר יש יותר ממכסה אחד
  • ממש ריגשת אותי עד דמעות
    ואתת ממש אשה חזקה לפי דעתי
    כי מי שעושה בחירות כאלה בחיים שלה זה מעיד על חוזק נפשי ועל רצון עז להתקדם ולשאוף קדימה
    והכי חשוב---עם ראש מורם!!! שלפי דעתי זה משהו בלתי יתואר

שיהיה לך המון בהצלחה!!! ושתזכי רק לנחת וברכה

• אהובה שלי אני בהלם לא ידעתי

• [center]
  • תודה רבה בנות

• את מרגשת ואת הכי גדולה מהחיים!!!

את ראויה לכבוד ולהערכה ומי שלא יודע להעריך שילך ל....

קבלי חיבוקים באהבה רבה!!
    [/url
  • ריגשת אותי. את מדהימה! עשיות החלטה אמיצה ובעיני נבונה.
    אני בטוחה שעוד יגיע מישהו ראוי...

• כל הכבוד לך...
  • רציתי כבר מאתמול לכתוב לך ולא יצא - אז הנה:
    את מקסימה, ועשית משהו גדול עבורך ועבור אלין!

אני מקווה שתוכלי למסלוח למין הגברי ולתת לעצמך הזדמנות להכיר אדם טוב וראוי, שיעריך אותך וייתיחס אלייך בכבוד ובאהבה.

• ליאורה יקרה, אני מכירה את ההרגשה של להיות לבד...נכון להיום אני משתדלת להיות בקשר עם משפחתי בגלל הילדים, בכדי לאפשר להם סופשים וחגים נעימים אבל כשאין את זה זו באמת הרגשה לא נעימה.בעתיד אם תרצי את תמיד מוזמנת אלי בחגים:)
    את אשה מיחודת ועשית מדהים!

• הי ליאורה,

אני זוכרת את הסיפור עם הבן זוג שלך כשהינו פה יחד בהריונות של הבנות....
    חשבתי שאולי הפעם מצאת בן זוג ראוי,אבל אני רואה שהחלטת ללכת על תרומת זרע.
    אני ממש מבינה את הצורך שלך לתת לאלין משפחה נורמטיבית כמה שאפשר ומאוד מזדהה איתך.
    יחד עם זאת, בואי לא נשכח שאת בחורה צעירה וכל החיים לפנייך (ולו לא קלישאה), לכן אני מאמינה שביום מן הימים תמצאי את האדם הנכון שיעשה אותך ואת ילדייך מאושרים כפי שבאמת מגיע לכם.
    איך את מתכנת להפעיל את המשפחתון במהלך חופשת הלידה שלך מותק? יש לך עזרה?.
    אני מאחלת לך מכל הלב שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר ואולי אם תרצי, ניפגש פעם עם הבנות שהן בנות אותו גיל
  • ממי את אמא מדהימה ואישה מדהימה
    לדוגמא ומופת להרבה נשים אחרות
    תמשיכי להאמין בדרך שלך ולחיות בשלמות עם עצמך - זה הכי חשוב בעולם

• מאמי ריגשת אותי עד הדמעות

• בנות שוב תודה רבה אתן מרגשות אותי עם המילים החמות והאהבה שלכן
    ליאתי-תודה כמובן שאשמח להפגש איתך אם יש לך פייסבוק אז אני liora gershovits
    ולגבי הפעוטון יש לי בנות שעובדות איתי אז הן יהיו במקומי וניקח עוד עזרה וכמובן תודה על ההתעניינות

• ליאורה

• ממוש,
    ראית את ה-

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה