הי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קצת מוזר לי לכתוב פה, אחרי כמה חודשים טובים שלא נכנסתי לפורום הזה.... אני רואה בעיקר שמות לא מוכרים, ואולי טוב שכך - סימן שהרוב התקדמו
    אני כותבת מתוך דחף לשתף.
    אנחנו מנסים להכנס להריון כבר למעלה משנה. אחרי תקוות ואכזבות רבות, החלטנו לעשות את כל הבדיקות הנדרשות וגילינו שבדיקת הזרע של בעלי לא טובה. זה היה לפני כחודשיים. מאז בעלי קיבל טיפול תרופתי מסוים, ובקרוב הוא יצטרך לעשות בדיקה נוספת, לראות אם יש שיפור. אם לא יהיה - ככל הנראה מכאן נמשיך לטיפולי פוריות.
    הוא מתנהג כמו גיבור, משתף פעולה בהכל ומוכן להיבדק (וזה לא ברור מאליו בכלל...). ויחד עם זאת אני רואה שהוא לקוח את כל העניין ללב, כנראה שקשה לגבר להתמודד עם העובדה שיש לו בעיית פוריות, זה פוגע מתחת לחגורה תרתי משמע, ולא משנה כמה הוא מנסה לשדר עסקים כרגיל ולהיות חיובי.
    בימים האחרונים היה לי ביוץ, קיימנו יחסים. בעלי היה ברגשות מעורבים - אמר שאם הפעם לא יהיה הריון, זה כאילו אישור לכך שאכן יש בעיה וזו כבר אכזבה ברמה אחרת. אמרתי לו שזה ממש לא חייב להיות המצב, ושתכף נדע בבדיקה השנייה מה קורה באמת, ולא צריך להסיק מסקות מהר מדי וכו... אבל קשה לי, כי קשה לו.
    נראה מה יהיה בעוד שבועיים. מצד אחד אני אופטימית (תמיד), מצד שני.... צריך גם להשלים עם העובדה שיש סיכוי לטיפולי פוריות וזה גם לא סוף העולם, בד"כ.
    דרך אגב, ברגעים אלה אחותי בחדר לידה.... לידה ראשונה, אחרי תקופה ארוכה של אכזבות ולבסוף טיפולי פוריות. אני כולי ציפייה והתרגשות, ותפילות
    אולי זאת הסיבה שעכשיו אני כותבת כאן....מצד אחד בעלי שליבי יוצא אליו, מצד שני - אני עצמי, אופטימית וחוששת בו זמנית. ומצד שלישי - אחותי, שבשעות הקרובות בע"ה תהפוך לאימא....
    זהו, שפכתי את מה שהיה על ליבי... סליחה שזה ארוך ומבולגן. יצא אוסף של רגשות שכזה...
    בהצלחה לכולנו, וחג שמח,
    ענת
12 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, שיהיה בהצלחה

שאפו על האופטימיות ועל ההזדהות עם הבעל,
    אני מורידה בפניו את הכובע, זה בהחלט לא פשוט עבור גברים
    אני מאחלת לכם להיקלט ל-9 חודשים עגולים עוד החודש

• היי חמודה בעזרת השם שתקלטי וחוץ מזה יש היום השבחת זרע .אל תדאגי לטכנולוגיה יש דרכים מצויינות לאפשר כניסה מהירה להריון בהצלחה ותעדכני
  • היי חמודה בעזרת השם שתקלטי וחוץ מזה יש היום השבחת זרע .אל תדאגי לטכנולוגיה יש דרכים מצויינות לאפשר כניסה מהירה להריון בהצלחה ותעדכני
  • הי ענתי.... אני זוכרת אותך
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שני דברים יש לי לומר-
    שתהיה לאחותך לידה קלה, תקינה שבסופה היא תחבוק באושר את פרי יצירתה!
    ודבר נוף- הלוואי ומחודש הזה לא תפגשי את המחזור לתשעה חודשים שלאחריהם תבוא לידה קלה עם ילד אחד לפחות!

• בוקר טוב בנות,
    תודה על המילים החמות והעידוד!
    מאחלת לכולנו המון המון בהצלחה, גם בכניסה להריון וגם בלידות לאלה שכבר בהריון.
    שיר יקירה, אני ממש ממש ממש שמחה לשמוע שאת בהריון!!! זה נפלא שאחרי כל התקופה הארוכה הזאת והטיפולים שעברתם, אתם סוף סוף שם אני בטוחה שברגע שמגיעים לשלב הזה - כל הקשיים נשכחים. אני רואה את אחותי היום (שילדה סיום שישי, וכולם בסדר ב"ה ), כמה היא שלמה ומאושרת, ומבינה שכנראה שזה שווה כל רגע של המתנה ו"סבל" שבדרך. בהצלחה
    שבוע טוב,
    ענת
  • ענת אני גם זוכרת אותך, אנחנו גם מנסים כבר שנה להיכנס להריון שני ולא מצליחים, וגם בהריון הראשון לקח לנו שנתיים אז אני מאוד מבינה אותך אבל תמשיכי להיות אופטימית ולתמוך בבעלך ובע"ה הכל יסתדר.
    ומזל טוב לאחותך,
    בהצלחה
  • את לא רוצה לדעת כמה זמן אנחנו חיכינוווו חח
    היה לנו כבר הפניה להפריית מבחנה בגלל אותה סיבהה שאת רשמת בעלי פשוט לא היה לו זרע ובסוף ניקלטנו טבעייי יום אחד זה פשוט קרה
    איחרתי שבוע. אמרתי לעצמי אין מצב שאני בהריון זה לא הגיוני עשיתי בדיקה והנה

ה עושה תוך שניההה הכלללל אין משו שלא יכול לקרות!!!!

הצלחות
  • היי ענת...אני מבינה את הקושי.. ואת התסכול וזה באמת קשה לעכל .. שייש בעיה במיוחד אצל הגבר . אבל יופי שאת אופטימית וחושבת חיובי כי זה הדבר שמחזיק ונותן את הכוח להמשיך האלה.. אני מאחלת לך בהצלחה בהמשך הדרך ..

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • ענת היקרה כל הכבוד לך ש את תומכת בבעלך ואופטימית .תמישיכי ככה ושיהיה לכם בהצלחה.
  • הי יקירתי , מה שלומך? מזמן לא דיברנו ונעלמת
    אני שמחה לשמוע שאתם מתקדמים ובעלך כבר מקבל טיפול עוד צעד לתינוק המיוחל שבעזרת השם יגיע בקרוב.
    אכן לגברים מאוד קשה עם העובדה שיש להם בעיות פוריות, זה פוגע להם באגו ולכן מאוד חשוב לחזק אותם בנושא, כך שכל הכבוד לך
  • תודה, בננות
    טלי, איזה סיפור מדהים!!! ניסים אכן קוראים! המון בהצלחה, יקירתי
    הלן, נשמתי.... גם אני מאוד התגעגתי אליך! כל פעם שאני רואה את המונות המדהימות והעגלגלות שלך - ליבי מתמלא בשחמה ואושר עבורכם אצלי הכל בסדר, עסוקה כמו תמיד, ומתשדלת להיות חיובית כמו תמיד אחותי כבר הפכה אותי לדודה, הקנטצ'יק מהמם, התרגשתי ברמות שאין לתאר. עכשיו מחכה בקוצר רוח לברית, הנקניקים האלה בשום פנים ואופן לא מגלים ולו רמז דק ולשם העתידי שלו, ואני מתה מסקנות בקרוב אצלך!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה