איזה חוצפה! אין דברים כאלה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעצם יש דברים כאלה
11 תגובות
עמוד 1
  • טוב ברור שבתשובה שלה היא "שרפה" את עצמה...
    אבל באמת גועל נפש של שאלות
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • תמיד הנשים תהיינה הרעות יותר!
    אנחנו פשוט מגעילות האחת לשנייה!!!!
    בד"כ דווקא בוסית תדרוש מעובדת שלה להשאר יותר שעות, דווקא היא תעשה פרצופים אם הילד חולה וכד'.
    בהצלחה ענקית לחברה שלך
  • אוי איזה בעסה ..
    אבל לצערינו זה המצב!!!
    נעמ"ת וויצ"ו נותנים שרותי עריכת דין בממש גרושים בדיוק למקרים כאלה - אני ממליצה לה לפנו אליהם ולתבוע אותם.. כי די ברור שהיא לא תתקבל...
    את יודעת כמה הערות שמעתי כשחיפשתי עבודה כמו:
    בן כמה הילד שלך? חצי שנה- זה קטן מידי.. הוא כל הזמן יהיה חולה
    או: אני מפרגנת לאמהות אבל בסוף קורה שהן חסרות המון וזה לא מתאים לי..
    פעם הייתי בראיון שהמראיין גילה איכשהו שאני חוזרת בשאלה ובזה נגמר הראיון כי: את נראית לי לא יציבה אם עשית צעד כזה
  • אני פשוט בשוק
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • חוצפה!!אבל את יודעת כנראה זה לא רק במגזר הלא דתי,זה מזכיר לי שרציתי להתקבל לאחד מבתי הספר לסיעוד הדתיים הייתי בתחילת הנישואים שלי והם התחילו להיכנס לי לתוך המעיים...ועשו לי ממש תיכנון ילודה והחליטו שיהיה לי קשה.חוצפה!למדתי בסוף בבית ספר אחד למדתי,עבדתי,ילדתי וברוך ה הכול היה בסדר אין דבר העומד בפני הרצון,
  • כמו שכולכן רשמתן אין סוף לאפליות ובייחוד לנו הנשים
    וכן , זה מגיע גם מהכיוון של דווקא הנשים

• בקיצור, להיות אישה במדינה שלנו זה בלתי נסבל!
  • קראתי היום כתבה בנושא
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4220967,00.html

כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • וואלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה