היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה, הרופאה נתנה לי לקחת פרוגילוטון במשך 21 יום מהיום ה-5 למחזור, ואמרה שבמידה ואני אקבל מחזור לקחת איקוקלמין מהיום ה-3 למחזור העניין הוא שסיימתי את הפרוגילוטון והמחזור אמור להגיע בשבוע שלאחר סיום החבילה, היה לי ביוץ החודש, אני עוקבת עם חום השחר העניין הוא שעבר כבר שבוע ויום מסיום החפיסה וטרם קיבלתי מחזור, עד אתמול שזה כבר היה איחור של 4 ימים היה לי חום של 36.9, ושלשום התחילו לי מן התכווצויות בבטן, והיו לי תסמינים של הריון אתמול אחרי צהריים התחילו לי הפרשות חומות, והטמפון יצא חצי נקי ורק עם הפרשות כמו סיום מחזור, והיום בבוקר גם חום הגוף ירד ל-36.6 וגם כבר לא היו לי הפרשות חומות עוד לא עשיתי בדיקת הריון, השאלה אם יש טעם ויש סיכוי להריון? ובמידה ולא, מתי אני אמורה להתחיל לקחת את האיקוקלמין, כי הרי את היום הראשון של המחזור מחשיבים רק שיש דימום ואצלי היו רק הפרשות חומות
מה עלי לעשות? תודה
4 תגובות
עמוד 1
מיקי תמיד יש סיכוי, יחד עם זאת אני באמת לא מכירה את הכדורים שנתנו לך ומה התגובות האופייניות לכך. ממליצה לך לשאול בפורום הרפואי את ד״ר הדר. בהצלחה
עשי בדיקה. מה יכול להיות??
אני גם חושבת כמו ויל תעשי בדיקה אין לך מה להפסיד
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
מחזקת את מה שהבנות אמרו תעשי בדיקת דם או בדיקה ביתית.