היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא מכירה מישהי שויתרה. האיברים גדלים, רואים אותם יותר בבירור ועוד דייט עם הבייבי
גם אני לא מכירה מישהי שויתרה.. סקירה שניה לא פחות חשובה מסקירה ראשונה.. זה מאוד חשוב לעשות את הסקירה שניה. וכמו שג'יני אמרה עוד דייט עם הבייבי
כמה הסקירה הזאת עולה? הבנתי שיותר יקרה מהבדיקות הקודמות.
הבעיה היא שבעלי עצבני עליהם כי כל בדיקה דם שלקחו לי משם... רק הכאיבו לי ומבקשים כל הזמן כסף חחחחחחחחחחח [/url
לא לוותר !!!!
סקירה שניה בודקת אם האיברים התפתחו כראוי יש מצבים שהסקירה הראשונה מעולה ושלא נדע השניה על הפנים !
משמע לא לוותר !
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
מי זה עליהם?? איפה את עושה??
הרופא שלי יש לו גם מרפאה פרטית שלו... יש לו הסדר עם קופת חולים כללית...
כל בדיקה חשובה שיש עושים אצלו במרפאה וזה אותו מחיר כמו שלוקחים מהקופה.
אז כל בדיקה שעשו לי רק הכאיבו לי [/url
אז למה לא להחליף רופא? למה שיכאיבו לך???? אני עשיתי סקירה שניה באופן פרטי אצל רופאה מדהימה בעזריאלי... בכל מקרה סקירה שניה היר לרוב כבר לא וגינאלית
אני כרגיל ממליצה על הרופא שלי שווה לך לבדוק אם עובד עם כללית וסקירה שנייה חשובה כי רואים איברים שעדיין לא התפתחו בסקירה הראשונה אל תלחצי הכל יהיה בסדר
לא מפחדת...
פשוט כל הבדיקות מוגזמות כבר... זה נגמר מתישהו?! [/url
שווה ולא כדאי לוותר על הסקירה השנייה !!
מאוד חשוב לבדוק שהכל תקין גם בשנייה ב"ה !!!! בהצלחה!!!
אני רוצה לעשות אצלו... הוא אחד הרופאים וחשוב לי לדעת הכל הכל...
אפשר לעשות אצלו ושיחזירו לי אחר כך בקופה?
ואם זה דרך הקופה אז הם נותנים לי רופא שהם בוחרים? [/url
זה לא אמור להיות וגינלי לדעתי רק בטני . לא מובן לי למה כאב לך ?!
בכל מקרה אני מאזור פתח תקווה
שמעת על פרופסור יעקב בר ?
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
אני תמיד בצעתי
לדעתי... אחרי שנכוותי לא מעט מבדיקות מסויימות בהריון. ישנם בדיקות שממש חשובות לדעתי והן : שקיפות עורפית, סקירה ראשונה וסקירה שנייה. בודקים את כל מערכות העובר.. מאוד חשוב לדעתי.. יש לי סקירה שניה ביום ראשון.
סקירה שניה עולה בקופה של כללית 25 ₪ ולא כדאי לוותר כי נוספים עוד פרטים, איברים פנימיים מתפתחים וכו׳