הדר 76 - בעקבות השירשור של ניתוח קיסרי- שאלה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני רוצה להבין !!!

מה זאת אומרת שאחרי הלידה מופצצים את התינוקות אנטיביוטיקה ???
    ככה זה נהוג ?
    באסף הרופא ילדתי את שני ילדי ולמעט החיסונים שהחתימו אותי עליהם
    אף אחד לא אמר אף מילה על מתן אנטיביוטיקה

9 תגובות
עמוד 1
  • היא תענה לך בטח רק אחרי צאת השבת

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אצלי שחר קיבל אנט'...
    אחרי לידה שנמשכה יותר מ 26 שעות ויצאו מים שפיר מזוהמים ופחדו שהוא קיבל חידק אז נתנו לו ישר אנט' והתשובה לחידק התקבלה רק אחרי 3 ימים אבל במשך ה 3 ימים האלה הוא כן קיבל אנט' והוספק אם היה לו את החידק היו ממשכים לתת לו

• איפי,
    לפי מה שהבנתי מהדר 76 דוחפים לתינוקות אנטיביוטיקה בלי סיבה !
    היא רשמה בפרוש לשם כיסוי התחת...

• מעניין מה היא תרשום
  • אל תתיחסו - היא דיברה שטויות, התכוונה אליי
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• אני מאוד מקווה שאורטל צודקת ....

בכל מקרה אני חייבת לשאול משהי שעובדת שם...
    עוד לא נרגעתי

• מיסי - תרגיעי, הדר זו אחותי, עדיין לא הבנת?......
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • היי לכולם,רגע,מה קרה??צריך לעשות כאן סדר בדברים.לא "דוחפים" לאף תינוק אנטיביוטיקה סתם,אם צריך זה בד"כ אם ליולדת היה חום אז עוקבים אחרי חום בילוד לעיתים אם יש חום צריך לקחת תרביות ולכסות באנטיביוטיקה.אותו דבר אם תינוק נולד בבית גם אז עוקבים בקיצור אני לא הלאה בפרטים.כי יש כהנה וכהנה סיבות.אני לא דיברתי בכלליות חלילה וסליחה אם הדברים יצאו מהקשרם.דיברתי על אחותי אורטל שהתינוקת ללא ידיעתה קיבלה מנות אנטיביוטיקה רק לכסת"ח אני לא אומרת זאת סתם אלא לאחר שהתייעצתי עם רופאים בכירים רופא ילדים וגם רופאה בפגיה אצלנו וגם ראיתי את התיק הרפואי של הקטנה כשהלכתי לראות את אחותי,וכן לצערי הרב זה היה כסת"ח במקרה הספציפי הזה.אצלנו הרופאים אמרו לי שהטיפול בבית החולים שלנו במקרים כאלו שונה.עצוב שזה מה שקורה אבל ככה לפעמים דברים עובדים היום...לצערי.
    אבל זה כבר היה ולינוי היום כבר גדולה וחמודה עם הרבה תלתליםאישית אחרי מקרה כזה אני לא הייתי חוזרת לשם,אבל זה כמובן החלטה של אחותי ולא שלי.

• סבבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה