הריון בזמן טיול באפריקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    נכנסתי להריון בזמן טיול באפריקה ואני מעוניינת להמשיך ולטייל לפחות עוד כ - 4 חודשים. המדינות בהן אני מטיילת הן: מוזמביק, טנזניה, אוגנדה ורואנדה.
    אני מטיילת עם בן הזוג שלי, אני בת 35 ואנחנו מטיילים ברכב.
    זהו ההריון הראשון שלי..
    ממה עלי להזהר? (חוץ מהזהירות הנלקחת בד"כ)
    עד כמה דחוף לבצע את כל הבדיקות "הרגילות" או שניתן לחכות עד שאחזור לארץ..
    האם יש דברים חשובים שעלי לקחת בחשבון, בדיקות שעלי לעשות במרפאות באפריקה, תוספי ת**** שעלי לקחת (חוץ מחומצה פולית שאני לוקחת וויטמין B12)??

תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. קשה לתת ייעות מבלי להכיר את ההסיטוריה הרפואית שלך
    2. להזהר כמו בכל הריון, אך זה כמעט בלתי אפשרי לפרוט את הכל דרך הפורום. נסי לקרא קצת באתר לגבי הריון בכלל ואמצעי הזהירות שיש לנקוט בו. כמובן לשים לב למה שאת אוכלת, חשיפה למחלות זיהומיות/מדבקות וכדומה.
    3. יש בדיקות שתפסספי בארבעת החודשים הקרובים, ויש בדיקות שחשוב לעשות בתחילת ההריון - מה שלא יהיה בתזמון הנכון לא יקרה כבר בהמשך ההריון. האם זה בסדר או לא, זה בעיקר תלוי האם הבדיקות הללו היו יוצאות תקינות או לא, או בדיקות שצריך להמשיך בעקבותן ברור או לנקוט איזשהוא אמצעי זהירות או פעולה כלשהי. את זה כמובן אי אפשר לנחש אם לא עושים את הבדיקות.
    4. מבחינת תוספי ת**** - מה שאת לוקחת זה בסדר, כדאי להוסיף ברזל.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה