סקר חדרי לידה בארץ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4168609,00.html

מישהי מכירה את מעייני הישועה בבני ברק???
    נשמע לא רע
16 תגובות
עמוד 1
  • שתי הלידות שלי היו במעייני הישועה.
    המלונית היא לא מלונית תה"ש

• אני ילדתי פעמיים בבעת חולים לניאדו2 בחדר ושירותים ומיקלחת צמודים הייתי מאוד מאוד מרוצה . לא מכירה אתמעייני הישועה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • בלינסוו לידה ראשונהשלי-
    לא הייתי חוזרת לשם.הציעו לי אפידול עוד לפני ששאלו אותי איך קוראים לי,רצו מוניטור רציף ולא נתנו לי לזוז בכלל,לא הרשו למלווה שלי להרטיב לי את השפתיים,לא לדבר על לשתות,איימו בוואקום למרות שעם האפידורל שלקחתי בסוף הכל התקדם מאוד מהר התינוקת הייתה קטנה ולא הייתה במצוקה.המחלקה הייתה בסדר,חדר הנקה מבאס.אבל זה היה לפני חמש לא יודעת איך היום.
    מעייני הישועה-לפני שלוש שנים לידה מס'2-חדרי לידה מדהימים,נעימים,היו מאוד קשובים אלי.נתנו לי להיות במקלחת עד שיצאתי מעצמי ואמרתי שכבר לוחץ ממש.ילדתי בכריעה והתינוקת הייתה איתי שעתיים עד שלקחו לבדיקות.המחלקה הייתה על הפנים-לא באו לבדוק מה איתי אפילו פעם אחת.שביקשתי אופטלגין פשוט שכחו להביא...ביקשתי כרית נשלחתי לחפש את המחסן...(כמה שעות אחרי לידה כן?).החדרים אמנם מפנקים אבל לי היה הלם תרבות קצת,ואני חרדית.
    הייתי צריכה להלחם על הביות-ככה שאם זה חשוב לך קחי בחשבון שהם לא תמיד ערוכים לזה.הייתי היחידה בביות במחלקה.
    צוות התינוקיה היה מיושן,ניסו לשכנע אותי לתת מטרנה במקום להניק.
    בליס לעומת זאת ילדתי לפני חודש והיה מדהים!
    מוניטור כבר בקבלה עשיתי בעמידה ותזוזה,בחדר לידה אכלתי כשהייתי רעבה,הרופאה במשמרת עודדה אותי להשתמש בעיסוי רפלקסולוגיה ומקלחות כדי לקדם את הלידה ולהקל על הכאב.
    לגבי תנוחת הלידה....ילדתי בעמידת שש,על מזרון על הרצפה...
    המחלקה גדולה מה שיוצר קצת עומס ורעש אפילו שמשתדלים להקפיד על שעות הביקור.
    זהו.ממליצה בחום!

• בדיוק הסקר שחיפשתי...

אשמח לשמוע על אסף הרופא. האם בחדר לידה יש מקלחת ושירותים או שצריך לצאת החוצה?

ובמחלקת יולדות? כמה בחדר? האם יש מקלחת ושירותים בכל חדר?

איך הצוות הרפואי?
  • יעל- אני ילדתי באסף הרופא את שקד, אבל זה היה קיסרי יזום, אז לא יודעת לגבי חדרי הלידה.
    במחלקת יולדות- היינו 3 בכל חדר ויש מקלחת ושירותים בכל חדר.
    צוות רפואי מקסים! אני הייתי די מרוצה!

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• הדסדס - יכולים לקנות לך קרטיב, בשביל זה לנסוע עד פ"ת? ואם זה יהיה בפקקים של גהה<?
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • טוב אני הנציגות היחסית צפונית
    ילדתי גם בעמק וגם בפוריה וממליצה לצפוניות בחום על פוריה
    ילדתי בחדר לידה טבעית..זה היה באגף הזמני אבל עדיין היתה אמבטיה גדולה..מזרן על הרצפה וכל מה שרציתי כי לא רציתי במיטה...מדהים
    עכשיו הבנתי הם עוברים למבנה חדש ומשוכלל
    וגם בעמק בונים חדרי לידה חדשים כי בישנים אני לא ממליצה גם לפרה ברפת להמליט!!!
  • לסוע עד לבלינסון בשביל לקבל ארטיק..
  • ילדתי בבילינסון....
    ואני לא דורכת שם שוב!! שיתנו לי גם קופסה שלמה של ארטיקים!
  • אין כמו אסף הרופא
  • קרטיבים בחדר לידה? זה שוס...
    לגבי מעייני הישועה יש לי חברה שמיילדת שם והיא מקסימה זה מה שאני יודעת לגבי המקום
  • הדר - מעייני הישועה מיועד רק לאוכלוסייה דתית - חרדית?
    או שיקבלו גם אותי??
  • מה שבטוח זה שמלידה ללידה אנחנו נהיות יותר אסרטיביות..
  • ילדתי פעמיים בתל השומר ואני נורא נורא מרוצה!
    הצוות מאודדדד אנושי , מאוד זורם איתך , מאוד מקצועי !
    אין ספק שהמחלקה - סבירה בלבד- בכל זאת - בית חולים
    המלונית -= סבביישן

בע"ה אלד שם גם בילד הבא ...
  • בכלל אני לא יכולה ללדת במעייני הישועה
    העובר יצטרך בדיקת קרדיולוג אחרי הלידה והקרדיולוג שלהם לא נמצא שם כל הזמן..
    בעסה! דווקא נשמע לא רע...
  • אני ילדתי 3 פעמים בלניאדו ואגיע לשם בע"ה עם הרביעית.
    צוות מצוין בחדרי לידה! במחלקה גם! ובגם הפלא ופלא - גם בתינוקיה!! למעט אחות אחת מעצבנת בתינוקיה כולן כולן והייתי שם 4 ימים בגלל שבת עברתי שם הרבה צוותים - כולם מקסימים!!! גם הרופא ילדים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה