מה רדום פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך היה יום העצמאות נהייה פה רדום מיום העצמאות
    אצלינו דווקא היה נחמד יחסית עשינו על האש באיזו חורשה בנתניה עם הבן דוד של יוסי ההורים של יוסי ואחות של אמא של יוסי עם בעלה כמובן וכמובן שאבא שלי וסבתא שלי היו איתנו כדי לא להשאיר את אבא שלי לבד.
    ביום רביעי בערב יוסי יצא עם שקד אבל אני נשארתי בבית עם יהב ובאה אליי שכנה חברת ילדות שלי והיה כיף לקסקס.
    היום היינו דווקא עם חבר בשביל התפוזים ליד חדרה ושקד כל כך נהנתה ואפילו אבא שלי בא איתנו כדי לא להיות לבד בבית כזה חמוד.
    מחר שבוע חדש נקווה ששקד לא תעשה בעיות בבוקר כי היו כמה בקרים עם בעיות.

המסנג'ר שלי: [email protected]
5 תגובות
עמוד 1
  • אצלי היה נחמד ..חלק מהזמן וחלק לא משהו

היינו אצל משפחה של הבעל בנתניה ..לילדים היה משעמם מאוד אז לקחתי אותם לגן שעשועים אחרי כשעה חזרנו לא יכולתי ןלשבת אפילו דקה

היהי להןם ג'קוזי בגינה מלא מים וכמובן שלא נתתי לילדים להיכנס אז כל שניה הם מכניסים את היד לשם רק לבדוק אם המים נעימיןם או לא והמארחים ממש לא אהבו את זה ועקצו עם הערות של " תשימי לב שלא יפלו למים זה מסוכן מאוד

ואני נימצא ת ממש ליד הילדים בקיצור אחרי שתי הערות כאלו אמרתי יפה שלום והלכתי הביתה כששאלו אותי מדוע אני הולכת הביתה אמרתי שפשוט קשה לי מאוד עם הילדים אצלם ועדיף שאני אהיה איתם בבית או אצל הורי שם יותר קל לי

היום הייתי עם בן אביאל בים לבד שנינו זמן איכות שיחקנו בחולות ואספנו צדפים . אח"כ המשכנו למקדונלדס אכלנו .גלידה וקפה וסיימנו אצל הורי בקיצור היה פיצוי הולם על ה"בילוי " של החג

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • היי שבוע טוב!!
    אצלנו היה כייייף ממש..
    בערב היינו בביכנ"ס, בתפילה חגיגית, הרקדה וחידון התנ"ך של הבית כנסת שלנו..
    היה נחמד לאללה..
  • היה כיף בעצמאות... בערב ארז ועידן יצאו לבד כי אוריאן נרדמה
    למחרת עשינו על האש ליד נחל אלכסנדר כווווולם
    המשפחה שלי+שלו+של גיסי+של גיסתי
  • היה לי כיף בעצמאות
    בערב עצמאות דור נרדם מוקדם אז לקחתי את שחר לבמות וטילנו ישבנו ביחד בדשא ושמענו את גידי גוב
  • גם לנו היה כיף לאללה , יהיה קשה לשוב לשגרה
    היה לנו טקס בקיבוץ...מוקדש כולו לחינוך וקיבלתי תעודת הוקרה על פועלי בחינוך..מרגש
    כמובן זיקוקים מפקד אש ומעגל מתופפים
    למחרת היה לנו לונה פרק מסורתי בקיבוץ ואז נסענו להורים שלי למרכז לכמה ימים היה על האש..בילינו המון פיקניקים, טיולים וכו
    ממש כיף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה