חייבת להתייעץ אולי זו רק אני רגישה לזה אבל.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו בפייס ראיתי שבן דודה שלי העלה תמונות של אחיינית שלו אחת שהיא בשירותים חצי גוף תחתון עירום יושבת על האסלה ותוחקת לו שהוא מצלם ותמונה שניה שהם בטיול והיא עשתה פיפי בשטח צילם אותה שמרמים אותה לעשות שהיא חצי גוף תחתון עירום לי אישית מפריע שבן משפחה מעלה תמונות של אחייניות שלו (היו עוד בעבר וגם בגלל דברים כאילו מחקתי את גיסתו מהחברים שלי) במצבים כאילו שאמורים להיות אישיים ובכלל מצלם שוב אולי זו רק אני אבל הפייס בכלל לא בטוח היום במיוחד לתמונות כאילו לאור מה שתיארתי איך אתן הייתן מגיבות אם רואות שבן משפחה מעלה תמונות כאילו? מתערבות או מעלימות עיין וזורקות את זה הצידה?

12 תגובות
עמוד 1
  • הייתי מתקשרת להורים של הילדה ושואלת אם הם מודעים לזה שהעלו תמונות של הילדה שלהם יש מצב שהם לא מודעים לזה..או לסכנה שבזה

• בדיוק כמו שאנגל כתבה מיידעת את הורי הילדה על התמונות
    http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • היתי מיידעת את ההורים על התמונה במקביל גם יש בפייסבוק אופציה לדווח על תמונה לא ראויה והיתי עושה את זה גם
  • אני מסכימה איתך.
    אני גם בזמנו העלתי כמה תמונות "ערום" של ליה כדי להשוויץ בלי שחשבתי בכלל,
    ואחרי פרק זמן קצר מחקתי אותם.
    מאז אני לא שמה תמונות כאלה של בנות שלי.
    אינטרנט היום מאוד פרוץ
  • מסכימה עם יפית (אנג'ל)
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • בהחלט מסכימה כאן עם כל הבנות
  • מה שאיפי אמרה !!!!!!

תדווחי על התמונה !!!! ותתקשרי להורים !!!!!!!!

• אוי, ממש לא!!!!!
    לעדכן את ההורים שלה...

• את צודקת במאה אחוז

• אני מניחה שהוא לא מודע לזה שאלה תמונות מביכות ולא לעניין
    אז אולי כדי לא להביך אותו, קודם תפני אליו באופן אישי (בפייס / מייל/ טלפון) ותסבירי לא שהתמונות מביכות ולא ממולץ לפרסם כאלה תמונות באינטרנט
    מניחה שאחרי זה הוא יוריד את התמונות.

בהצלחה
  • טוב היום דיברתי עם ההורים שלי סיפרתי להם על זה אבא שלי ישר התקשר לאבא של הילדה בן אחותו ואמר לו מתברר הוא,ידע שאח שלו שם תמונות כאילו בפייס אבל אמר בתירוץ שלא ידע שזה מסוכן ולא טוב לשים!!! בולשיט לא קונה שגבר בן 40 וגבר בן 50 לא מודעים לפריצות ולסכנות אם התמונות יהיו שם בערב אני אדווח על תמונות. בלתי הולמות בפייס עכשיו אני מתחילה לחשוד שבן דודה שלי אולי סוטה ואת דניאלה בחיים לא אשאיר איתו לבד

• אני מבינה שהילדה קטנה , לי זה לא נשמע כזה נורא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה