היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מקודם נטלתי 2 כדורי חומצה פוליתצעם ברזל עדין ועכשיו הכנתי מוקרם... מותר לאכול בכל זאת?? ידוע לי שלא טוב לאכול מוצרי חלב אחרי שנוטלים כדורי ברזל עם חומצה םולית [/url
7 תגובות
עמוד 1
אם היית יודעת את הסיבה למה לא טוב היית עונה לעצמך והיית טסה לאכול כבר תמוקרם הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא חבל שיתקרר????
אכלתי!!!! חחחח חד פעמי!!!!!
מיצי תמיד רציתי לדעת אם יש לך שם בישראל?? [/url
כל הקטע הוא שהברזל נספג פחות טוב עם מצרי חלב.. אני אף פעם לא שמרתי בעניין הזה יותר מידי... כמו שאני גם לא כל כך מקפידה על הברזל
שלום, שלוש דרכים להגביר את ספיגת הברזל: 1. ויטמין C משפר את ספיגת הברזל ולכן רצוי לשלב בזמן הארוחה מזונות עשירים בוויטמין C (פלפל גמבה אדום, עגבנייה, קיווי, גויאבה, מיץ לימון, מיץ תפוזים ועוד) 2. להימנע מצריכת מזונות/משקאות המעכבים ספיגת ברזל עם הארוחה או בסמוך לארוחה: למשל קפה, תה, קולה, סיבים תזונתיים 3. לצרוך מזונות מגוונים שעשירים בברזל: ירקות ועלים ירוקים כהים, קטניות (שעועית לבנה, עדשים), קינואה, שמרי בירה, פירות יבשים, צימוקים, אפרסמון, אגוזים, שקדים וזרעים.