היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יומהולדת לנסיכה בעצמאות..... דחינו את החגיגות לשישי....
חמישי בלילה- חום
18 תגובות
עמוד 1
אין על הנסיכה הזאת!!!!!
אספקת כדורים בדרך אלייך
ראית את ההודעה ששלחתי לך בוואטסאפ???
חחח אין לי וואטס אפ... בקושי טלפון יש לי...חחחחחח
תסמסי לי עכשיו... מה קרה?
יואו מסכנונה קטנה, אבל העיקר שהחום ירד ב"ה! ודווקא ביום הולדת ועוד יום הולדת שנה?!? ממש חוק מרפי! מזל שהיא הייתה חיונית ושחגגתם בסוף. שוב, המון המון מזל טוב, הרבה בריאוווווווווווות - הכי חשוב מכל דבר אחר!
אני שמחה לשמוע שהנסיכה מרגישה טוב איזה כיף שלא ביטלת את היום הולדת והנסיכה שמחה והיה לה כיף
המון המון מזל טוב.....
מיטלי, את רשומה לי בשני מספרים...
052-860 או 052-602. איזה מהם שלך?????
ולמי לעזאזל שלחתי את ההודעה בוואטסאפפפפ?????
חחח איזו מתוקה. מזל שהצלחתם בסוף לחגוג לה. אני זוכרת גם לנו היה סיפור ביום הולדת שנה.. ולעוד חברה שלי גם..ניראה לי הם מתרגשים גם וככה מראים לנו את זה:)
ה 8600 שלי .. ועכשיו אני מסתכלת ושוב אין לי את שלך! איזה עצבים למה זה לא נשמר לי?
החלפתי מכשיר אבל זה לא אמור להיות ככה!
ובאמת למי שלחת הודעה בוואטס אפ חחחחחח??????????
כבר בת שנה????????????
מאמוש, שוב המון מזל טוה לתמרי. תקופת המעבר הזאת נוראית, אנחנו כבר שבוע עם חום 39. הכי שמחה שנהניתם בסוף!
וווואי כפרוני על הנסיכה הקטנה תמרי - שכבר חגגה לה שנה אני שמחה לשמוע שהיא מרגישה יותר טובה שיהיה לה המווווון מזל טוב עד 120 שנים של אושר שמחה הצלחה בריאות ורק טוב
מזל טוב לילדה המההממת שלך!!! מתוקה אמיתית!!! כבר שנה עברה????
מה??? כבר בת שנה??? איזה יופי- המון מזל טוב לנסיכה המהממת שלך 5555555 איך אפשר לא להתחרפן ממנה??