פיורגון ואחיו הנחמד אוביטרל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב חברות הפורום

אנחנו (אנוכי והחצי) מנסים כבר שנים, ו"בשעה טובה" פנינו לכיוון הכימי
    ****הכל נעשה בשביל ה- , ב"ה נעשה ונצליח ****
    והניסיון הראשון עם חברנו הפיורגון החל , מי שמתנסת בו או התנסתה, איך "החוויה" וההתרשמות מהתהליך ? ובנוגע לאוביטרל, נראה ספוקי החמודון, לאן זה חודר? העיקר שהפיורגון לא מורגש בהזרקה , אוביטרל נראה כי יורגש אך יורגש.
    שתפו אותי....

7 תגובות
עמוד 1
  • הי כן אני מטופלת בפעם הראשונה בפיורגון התחלתי ביום הרביעי של המחזור למשך חמישה ימים והיה ממש קל ולא כואב כמו שחשבתי לאחר מכן עשיתי אולטרסאונד ביום ה 9 והיה לי זקיק של 21 ממ אז באותו היום עשיתי זריקה של אורביטול שהיתה לא נעימה אבל לא יותר מזה. ומחר כמו שכבר רשמתי יש לי בדיקת דם לבטא. מקווה לטוב . מקווה שגם בשבילך זה יהיה טיפול ראשון ואחרון
  • אמן מתוקה !! לפעם הראשונה והאחרונה שלנו עם הפירגון וחבריו
    ותודה על תגובתך. אני אעקוב גם אחריך
  • אני ישר הגעתי לivf אך יכולה להגיד בוודאות שהאוביטרל כמעט ולא מורגש!!!

מה לא עושים בשביל בייבי משלנו....

מאחלת לך מלא בהצלחה ורק בשורות טובות בע׳ה.

• תודה שושה - בהצלחה גם לך מותק

• היי אני עברתי טיפולים עם פיוריגון ואוביטרל
    הבנות כבר ענו לך
    אשמח לעזור אם יש עוד שאלות
  • גם הפיורגון וגם האוביטרל מאוד נחמדות...

מניסיון יש חברים פחות נחמדים...

שיהיה בהצלחה מתוקה ובשורות טובות
  • שמעתי מצער ומקומם! אתמול ישבתי ליד מישהי נחמדה בתור למעקב זקיקים , היא ב IVF וסיפרה על ההזרקות הכואבות .

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה