היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני משתמשת בד"כ של איל מקיאג' אן יוסי ביטון שניהם מעולים!!!!
פעם אחרונה לא היה לי זמן לנסוע לקנות - כי אין לי בעיר שלי.. אז קניתי של ג'רד - והופתעתי לטובה!!!!!!!!!!!!!!!! ממליצה עליו בחום
מייקאפ מוס של מייבלין
גם לי יש מייק אפ מוס של מייבילין!
אני ממש אוהבת אותו! קליל ונספג טוב!
ממש לא רואים אותו! במיוחד אני אוהבת את הגוון שלו: מתאים לי בול!
רבלון
לא משתמשת במייק אפ אבל היה מבצע בסופר פארם אז קניתי ... לא משתמשת כל יום שוכחת מזה. זה גם לחות ויש גם קרם הגנה 3 במחיר של 1 עלה לי 79 ש"ח GARNIER
תגידו סליחה שנדחפת לשירשור ...
אתן משתמשות כל יום במיק אפ? ומחדשות אותו במשך היום?
אני משתמשת כל יום - לא מחדשת במהלך היום..
עד היום הייתי משתמשת בקלרינס, אבל הוא מאוד יקר!!!!! בפעם האחרונה שנגמר לי (ממש לפני מס' שבועות) החלטתי לנסות משהו אחר. אז קניתי מהסופר פארם מייק אפ של חברה חדשה שנקראת "רימל" כן, הם גם המציאו את הרימל
משתמשת כמעט כל יום .. עכשיו בלוריאל טרו מאוצ' הוא נחמד לא מחדשת במהלך היום. צ הייתי משתמתשת בשל אליזבת ארדן והא היה מעולה !!! מחכה שבעלי יסע לחו"ל כדי שיקנה לי אותו .
הכי טוב לדעתי זה האליזבת ארדן מכסה ונישאר על הפנים בלי לזוז .. גם רבלון מעולים !
אני משתמשת או בשאנל long wear , או בהלנה רובינשטין Spectacular קונה רק בחול כאן זה טירוף ואף פעם לא במבצע
וואו בנות תודה.... האמת חיפשתי מייקאפ אחר.. השתמשתי בקליניק והיה נחמד.. עכשיו אני רואה שיש עוד מלא מומלצים! תודה רבה לכן.. אני שמה כל יום בבוקר לעבודה ולא מחדשת כי הוא נשאר כל היום ובדיוק נגמר לי.... תודה על התשובות יום טוב