-
הי
תשלחי את הבעלול שיקנה חבילה אחת+מגבונים לא יזיק שההיה בבית
אוני בדעה לקנות טיטלים הכי טובים שיש במיוחד בהתחלה מפני שהקקי שלהם נוזלי ואז כל הבגדים מתלכים ולמי יש כוח להחליף כל שעה שעתים סטים שלמים?
ואח"כ כל הכביסות
-
שיהיה בשעה טובה
כדאי להכין תיק שיהיה לך בפג'ז של האוטו אי אפשר לדעת מתי ואיפה זה יתפוס אותך
לגבי החיתולים אני עשיתי הזמנה של כל הדברים שצריך ביגוד ראשוני,וכל הדברים הקטנים שצראיך כולל החיתולים והמגבונים והשארתי הכל בחנות
שילדתי בבעלי אסף הכל
-
שמעי תארגני תיק מ 36 ככה אני עשיתי
אין לדעת !!!
ולגבי דברים
לא בהכרח לקנות את הפשוטים
לפעמים הזול יצא יקר את יודעת
מגבונים אפשר פשוטים יותר
אבל משחה לטוסיק צריכה להיות מעולההההההההה
אני ממליצה על דיילי קר או על ממי קאר
יש מבצע על ממי קאר ב 15 במקום ב 30
דיילי קר אתמול קניתי 2 חבילות ב 39
כנל שמפו וסבון ג'נסון או מאמי קאר
טבעי מעולה
בקבוק בי פרי מעול לגזים
אחריי זה תעברי לטומי טיפי
או שתניקי בעזרת ה' !!!!!!!!!
-
אנחנו בהתחלה השתמשנו במגבונים של האגיס.
אחכ, בשופרסל, איפה שהיינו קונים כל הזמן, שמנו לב שיש גם מגבונים של שופרסל, ויוצא יותר זול (ועכשיו הם מוכרים קרטון של 9 חבילות). וסבבה של מגבונים!
חיתולים- בהתחלה הלכנו לבדוק את הזול- כי אולי זה יהיה לנו בסדר והרווחנו.
אבל טיטולים עשו לנו פריחה ופטריה, אז עברנו להאגיס (יותר יקר אבל זול מפמפרס)
סהכ היה בסדר, סביר.. אבל אחרי שהילד התחיל לזוז, התחלנו להציץ לכיוון פמפרס (הכי יקר)
הוא מאוד דק יחסית לשאר החיתולים... יותר גמיש, יותר נוח, ולא שפשף לנו את הרגליים (בגלל שבפמפרס יש סוגרים אחרים קטנים יותר וגם גמישים).
אז נשארנו עם פמפרס. ותמיד יש מבצעים על 2 חבילות...
בקיצור למה אני חופרת? כדי להראות שגם זה אינדוידואלי. לכל אחד מתאים משהו אחר. יש בנות שטיטולים לא עושים לילדים שלהם פריחה ולא שום דבר.
ואני בעד להתחיל לנסות מהכי זול, כי אם זה מתאים- אז תרוויחו. אם לא- עוברים הלאה.
הכל ניסוי וטעיה.
לגבי משחה- הכל עבד אצלינו, גם פסטה ביבי, גם עדינול (של טבע) גם של ד"ר פישר...מה עוד יש? חחח יצא שניסינו הרבה או בגלל המחיר או בגלל שהייתי מבקשת ממשהו שיקפיץ לי משחה ומה שהוא הביא זה מה שהשתמשנו.
אצלינו כולן עשו את עבודתן כמו שצריך. (או שאולי זה לא המשחה אלה הכמות? כי אני שמה ככה שזה לא נספג בעור, זה נשאר לבן- האחות טיפת חלב אמרה לי
-
הייתי מכינה תיק, שיהיה. לא מזיק. אי אפשר לדעת איך זה מתחיל ויהיו דברים ראשוניים שתצטרכי (את, לא התינוק) עוד בחדר הלידה.
מצרפת לך רשימה שמקווה שתעזור לך...
לגבי חיתולים ומגבונים - חלק מחבילת הלידה שלי שבעלי יביא לאחר שאלד והכל יהיה בסדר. שיהיה בבית, אין צורך לקחת לבית חולים, שם נותנים הכל.
מעדיפה את היותר יקר, כמו שאמרו לך הזול יכול לעלות יותר. ולקנות אך ורק חבילה אחת של האגיס ואחת של פמפרס ואת הכי קטנות, כי יכול להיות שלתינוק שלך זה לא יתאים ואת תקועה עם סטוק.
בהצלחה...
הרשימה:
? מסמכים לבית חולים:
1. תעודות זהות של אשה ובעל
2. תיק מעקב הריון מלא
3. כרטיס כללית מושלם
? מצלמה: וידאו ודיגיטלית
? כסף קטן
? אוכל: חטיף בריאות, מים (2 בקבוקי 1.5 ליטר ובקבוק ספורט קטן שיהיה נוח לשתות בשכיבה)
? מטען לפלאפון
? מברשת שיניים
? משחת שיניים
? מברשת שיער
? סבון לגוף
? שמפו
? דאודורנט
? טישו
? תחתונים חד פעמיים (2 חבילות לפחות)
? פדי הנקה
? תחתונים רגילים
? זוג גרביים עבות
? מכנס ארוך וחולצה ארוכה דקים
? מכנס וחולצה קצרים
? חזיית הנקה
? מגבת פנים
? נעליים נוחות למקלחת (קפקפים, קרוקס)
-
מכינים תיק כשמתחילים חודש תשיעי, אני הכנתי אותו שבועיים לפני הלידה כי לא רציתי ללדת מוקדם (כאילו אני מחליטה), היו לי הרבה דברים לעשות ולא יכולתי להרשות לעצמי ללדת לפני התאריך ופחדתי שאם אני אכין את התיק אז פתאום אני אלד
-
תודה בנות
לגבי מוצרים (שמפו, קרמים וסבון) כבר הזמנתי הכל ושל מאמי קאר
שאלתי רק לגבי מגבונים וטיטולים
תודה על התשובות
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
-
בס״ד
אני בנאדם מאוד אדיש
אז הכנתי תתיק שניה לפני היציאה לבית חולים
יותר נכון הבעל הכין
חוצמיזה שאני גרה 5 דקות מהבי״ח אז זה לא דוגמא
מה שכן היתי חיבת להוסיף לרשימה שכתבו לך
קחי איתך פדים אולוויז ללילה ארוכים
הפדים של הבית חולים מגעילים ואת תצטרכי גדולים!
הפדים של הבית חולים תשימי מעל הפד הגדול
-
כן תודה
-
היי מותק
-
זהו שאני שמעתי שפמפרס הכי טוב
2 חברות משתמשות בפמפרס פרימיום ואומרות שהן ניסו הכל וזה הכי טוב
חברה אחרת אמרה שדווקא גם טיטולים פרימיום טובים מאוד
וואי כתומית ככל שזה מתקרב אני מתקשה לעקל זה עוד מעט קורהההההההההההההה
-
היי
-
נראה לי עוד שבוע נכין תיק..
זה נראה לי סוריאליסטי לגמרי... פשוט לא נתפס!!!
-
בהחלט
-
הלן מאמוש, התיק שלי מוכן כבר משבוע 33....
טיטולים קניתי 3 חבילות (היה מבצע 3 חבילות ב- 90 ש"ח, אצל מעיין הייתי מאוד מרוצה מחב' טיטולים), מגבונים לא השקעתי במותג מסויים..
בעצם הכל מוכן אצלי כבר, אבל נשמר אצל אמא בנתיים.. (בקבוקים ומוצצים קניתי משילב)...
ואני כ"כ כ"כ מתרגשת.............. לא מאמינה שהשבוע בע"ה מתחיל תשיעי... מתרגשת ומחכה בטירוף !!!
-
כן ראיתי שיש את המבצע של 3 חבילות ב 90 אבל לא יודעת מה לעשות ואיזה מידה בדיוק אצטרך
אוף אני ממש מתלבטת
-
הלן, את צריכה לקנות מידה 2...
מידה 2 זה 3-6 ק"ג זה סנטדרט, ואם התינוק חס וחלילה לא פג אז זה מתאים. לפי דעתי חבל לקנות את החבילה של ניו בורן זה מ-2-5 ק"ג ויש שם ממש מעט חיתולים - חצי מחבילה רגילה וזה קטן מידיי...לתינוק מ-3 ק"ג ומעלה מספיק מידה 2....בהצלחה
-
קניתי מידה 2, כמו שרשמו לך כבר זה 3-6 ק"ג, גם אם הוא יוולד בע"ה 2.700 זה עדיין בסדר...
מעיין נולדה 2.500 ק"ג וחיתלתי אותה עם מידה 2...
-
היי מותק,
כן, כן, תכיני תיק, את נכנסת לחודש תשיעי, זה הזמן. לכי תדעי מתי יתפסו אותך הצירים...אותי הפתיעו בשבוע 37.
אולגה רשמה פה שברשת "יש" יש מבצעים על טיטולים.
אני קניתי טיטולים רק לאחר הלידה.
בהיריון נכנסתי לאתרים של פמפרס, טיטולים, האגיס ונרשמתי כדי לקבל מהם דוגמית לטיטולים. אמרתי אני אנסה אותם, ואז אחליט.
אני ילדתי בבי"ח מאיר, ושמה משתמשים בהאגיס, ראיתי שהם מעולים לעידו, אז ביקשתי מבעלי שיקנה לבית. ובנוסף השתמשתי בדוגמיות שקיבלנו בדואר
-
תודה רבה מקסימות
-
אני לא רואה סיבה לקנות טיטולים ומגבונים לפני הלידה
בבי"ח את מקבלת מהם
ובינתיים בעלך ילך ויקנה
ואני לא בעד הפשוטים - שילך הכסף לכפרות - הטוסיקון הקטן כל כך עדין וצריך את הטוב ביותר
-
סיווני השאלה מה זה הכי טובים , למשל חברה אחת אומרת פמפרס פרימיום הכי טובים השניה אומרת האגיס
-
פמפרס והאגיס הם הכי טובים
אני אישית הכי מתחברת להאגיס
המלצה שלי תחכי תראי מה יתנו בבי"ח ותראי איך את מסתדרת - אם הם נוחים לא בורח מהצדדים אותם תלכי ותקני
זה מה שאני עשיתי אצל להב ואצל נועם (במקרה אצל שתיהן היה האגיס
-
עלה לי רעיון, אולי תבקשי עכשיו מכל החברות שיש בשוק לשלוח לך כמה דוגמיות של חיתולים?
-
זה מה שאעשה נראה אחרי יום יומיים בבית חולים ונשלח את אמא או את בעלי לקנות
-
חחחחחחחח אני בזמנו הגשתי בקשה לטיטולים מחברת מסויימת (לא משנה מי לא נשמיץ)
בכל אופן עד שקיבלתי אותם נועם עבר 2 מידות
-
מניסיון תכיני תיק אחותי... אני אמרתי בשבוע 36 או 37 אני מכינה...
ואז בשבוע 36 בדיוק התאשפזתי בלי תיק ובלי דברים.
בעלי היה צריך להכין אבל את יודעת זה אף פעם לא כמו שאת מכינה.
אז כל פעם חסר משהו ...
-
מאמי שלי!
את קולטת שזה אוטוטו????????
-
לא אני עדייין לללאאאאא מעככככככלתתתתתתתתתת
-
הדוגמיות מגיעות תוך שבוע שבועיים בדואר
-
כן, תכיני את התיק שיהיה לך כבר, זה לא יפריע.
לגבי מגבונים, תוודעי שזה ללא אכוהול ובישום , שיהיה על בסיס מים .
לגבי טיטולים , השתמשתי בהאגיס לבן שלי . פמפרס ניסינו חבילה אחת ולא התאים לו..זה גם הסריח יותר ולא החזיק מעמד טוב בנזילות. אבל כל אחד משהו אחר, זה מה שהיה אצלנו. עדיף לקנות ברשתות מזון כי בסופרפארם יותר יקר. וברשתות מזון הרבה פעמים יש מבצעים.