בעייה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מזג האויר עכשיו מושלם!
    לא חם מידי, לא קר מידי, הערבים נעימים, הבקרים נעימים, הלוואי עלי מזג אויר כזה כל השנה...

אממה......
    לא קניתי השנה בגדי מעבר. נראה לי שכמו תמיד שבועיים-שלושה ועוברים לקיץ, אבל עונת המעבר ממשיכה וממשיכה וענייני הבגדים על הבוקר מוציאים אותו מדעתי (ואנחנו לובשים כבר אחרי המקלחת את הבגדים ליום אח"כ כדי להמנע מזה בדיוק...)
    לקחתי היום את מעין לגן פעם שלישית בשבוע האחרון (בד"כ היא נוסעת בהסעה) וזה סיוט, זה תוקע לי את הבוקר, הפקקים לוקחים לי הרבה יותר מידי זמן, נסיעה בתוך העיר, דרך של 5 דקות בשעות נורמליות הופכת לעמידה למשך חצי שעה לכיוון אחד ואנחנו יוצאות מקסימום בשבע ועשרה (ההסעה אוספת ב6:50).

עם כל שנאתי לחום - יאללה, שיגיע כבר הקיץ!!!!!

13 תגובות
עמוד 1
  • לגבי בגדי המעבר,
    גם אני עשיתי את הטעות הזו,
    לא חשבתי שעונה תארך יותר מידי זמן..
    אלעאי די מסודר כי נשאר לו המון מהשנה שעברה, במיוחד החולצות כי הוא לא גדל הרבה במהלך השנה ם כי גבה מאוד,
    אבל עם רון יש לי בעיה, אני במחסור רציני.
    ולכן אני מלבישה לה טייצים, גופיה לבנה ומעליה חולצה קצרה,
    אין לי פתרון אחר כי אני גם לא מוצאת בגדי מעבר בחנויות.

• שימי לה חולצה קצרה ועליה סווצר שתוריד אחכ כשמיתחמם

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• לי אין בקושי בגדי מעבר כי אצלנו כשקר-קר וכשחם-חם:-)
  • סווצ'רים עם ריצ'רץ זה באמת פיתרון טוב
    וחולצות קצרות עם גופיה דקה מתחת ..
    לילדים שלי יש דם חם . הם כבר מתלוננים שחם להם אז אנחנו כבר שבוע - שבועיים (ביום) רק עם קצר ..
    בערב באמת נהיה קריר.
    וגמני שמתי לב שהשנה הקיץ בושש לבוא (אולי בגלל שאני מחכה לו כ"כ
  • יש לי לכל אחד 3 חליפות מעבר, אבל בגלל שבבוקר עוד קריר ובהמשך היום ממש מתחמם, אני לוקחת אותם בקצר עם קפוצ'ון מעל ואז מורידים כשנכנסים לגן.

רותי
  • אצלי שמים גופיה ארוכה ומעליה חולצה קצרה כשמתחמם הוא מוריד לבד את הגופםיה האורכה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • בהחלט בעיה..
    אבל ידוע, ממקורות ייקים שעד שבועות לא מלבישים קצר לגמרי!!
    שבוע שעבר הלבשתי לאמונה קצר והמטפלת שלה רצתה להרוג אותי!! כי עוד לא היגע שבועות..
  • בגדי מעבר לא יפתרו לך את העיה...כי יהיה חם בצהרים
    בבוקר אנישולחת את דן עם חולצה קצרה+מכנס ברמודה 3/4 + קפוצון דק ! (לא מהפוטרים אלא יותר מחליפות ספורט). בגן הוא מוריד את זה
    אצלי יש בעיה של נעלים הוא לא מוכן לעבור לסנדלים (אפילו עם גרבים) עד עכשיו הולך רק עם נעלי ספורט נראה לי אני פשוט אעלים לו אותן באחד הימים
  • אכן בעיה.. מקוה שהחום יגיע במהרה ..
  • באמת עונת המעבר נורא נמרחת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מרינה הבניםם שלי מאז ומתמיד סרבני סנדלים
    הם כל השנה עם נעלי ספורט
  • גם אני לא קניתי בגדי מעבר אני מלבישה לה גופיה ועליה חולצה דקה או קצרה אבל עכשיו היא בקטע של שמלות כמו החברות מהגן אז גופיה שרוול ארוך עליה שמלה ומתחת לשמלה מכנס טייץ

• היו לי כמה פעמים בשנים קודמות שנתקעתי בלי בגדי מעבר..
    ומאז למדתי- אלה כמעט הבגדים הכי חשובים! כי הם מתאימים לפני העונה ואחרי...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה