היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חשבתי לקנות לו מתנה, ובנוסף - התלבטתי בין ארוחת ערב במסעדה למשפחה שלי ושלו או לילה במלון עם פינוקים...
עכשיו התייעצתי עם בנות מהעבודה, הן אמרו לי שכשהן נפגשות במסעדה ליומולדת כל אחד משלם על עצמו וזה לא צריך ליפול עלי...
אני מכירה את הבעלים של המסעדה, ואני יכולה לדאוג לזה שיפנקו אותנו אבל לא נעים לי לחשוב שכל אחד ישלם על עצמו, בעוד אני זו שיוזמת את המפגש ועושה את זה בהפתעה... ומצד שני, אני לא יכולה לדעת כמה יצא לי ובגלל מעבר הבית וכל השיפוצים אנחנו די מחושבים לאחרונה...
אם כל אחד ישלם על עצמו, אוכל גם לשלב לילה במלון, ולא אצטרך לבחור בין השניים...
מה דעתכן? "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
11 תגובות
עמוד 1
דעתי היא שאם לא נעים לך פשוט אל תכנסי לזה ותלכי על לילה במלון יעשה טוב לשניכם ללא קלוריות מיותרות להיפך..
גם לי לא נעים להזמין אנשים ולחייב אותם בהוצאה .מסעדה אולי יוצא יקר, אבל אולי בית קפה יצא יותר זול?? ואז כמה יצא לכל אחד ? קפה ועוגה ? כריך ? שטויות ... הייתי הוכלת על לילה במלון וזהו ..
גם אני הייתי הולכת על לילה במלון אם את לא בטוחה שאנשים ישלמו [center]
אנשים ישלמו. בטוח אבל זה ישים אותי במקום לא נעים, כך נראה לי... ז"א אם אני מארגנת מסעדה זה אומר בהכרח שאני גם משלמת, לא?
ולכן השאלה שלי היא האם הגיוניות התחושות שלי בעניין...?
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
תראי, אתמכירה את הנפשות הפועלות . אם המשפחות שלכם רגילות שאם מזמינים אז גם משלמים עליהם - הייתי נמנעת מאי הנעימות הזו . בגדול - אם תזמיני חברה להפגש בחוץ - זה הרי ברור שכל אחד ישלם על עצמו ..
את יכולה להגיד "הזמנתי במקום לא יקר כדי לשמח את בעלי ויחד עם זה לא להפיל עליכם הוצאה כבדה ..." ואז כבר יבינו ...
מצד שני מי בכלל צריך את המשפחות?? לכי למלון!!!!1
אני יכולה לומר לך שאם היו מזמינים אותו למסעדה, ובסוף הייתי מגלה שאני צריכה לשלם על עצמי, זה היה מעצבן ומקומם
ברור שכל אחד משלם על עצמו וגם תצאו לנופש
אני חושבת ממש כמו פנינה!!! יום הולדת שמח! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
כשאנחנו יוצאים עם החברה זה ברור שכל אחד משלם על עצמו . אם אח של בעלי או אחותי יציעו זה גם ברור לנו שכל אחד משלם על עצמו.. כשההורים שלנו מזמינים הם אומרים מראש - אנחנו מזמינים ! זה תלוי מה נהוג אצלכם
כשאמא שלי עשתה יום הולדת במסעדה היא שילמה רק עלי ובעלי (סירבה לקבל מאיתנו כסף כי אנחנו אירגנו את הכל) אבל חוץ מזה כל אחד שילם על עצמו. לי זה נראה הכי טבעי שכל אחד משלם על עצמו במסעדה. כשאת הולכת לאירוע, את משלמת על עצמך? ואותו דבר במסעדה. אם חמתך הייתה עושה יום הולדת במסעדה ומזמינה אותך, את מצפה שתשלם עלייך או שהיית באה מראש מוכנה לשלם על עצמך? זה הרי מטורף לשלם על כולם. בן אדם בא לשמוח בשמחה של בן משפחה. מי שזה כבד לו - יסרב בנימוס וזהו.
לא יודעת, לי זה הכי טבעי שמזמינים ומארגנים. אולי ההוצאות הנוספות עלייך (עוגה, טיפ, מוזיקה אם צריך) אבל כל אחד משלם על המנה שלו.